REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“ iki š.m. rugsėjo 1 d. Lietuvoje pardavė 47 proc. daugiau žiemos sezono kelionių į šiltuosius Egipto kurortus. Tiek pat (47 proc.) daugiau nei pernai parduota ir skrydžių į Bergamo oro uostą, iš kurio „Novaturo“ turistai vyksta į populiarius slidinėjimo kurortus Italijoje. Išankstiniai „Novaturo“ kelionių pardavimai į Tenerifę Ispanijoje iki rugsėjo 1 d. augo 39 proc.

REKLAMA
REKLAMA

Estijoje „Novaturo“ išankstinių žiemos sezono kelionių pardavimai į Egiptą iki rugsėjo 1 d. augo dvigubai, į Tenerifę – net 1,5 karto, lyginat su 2009 m. tuo pačiu laikotarpiu. Latvijoje kelionių į Egiptą parduota 12 proc. daugiau nei pernai. Keliones į Tenerifę latviams „Novaturas“ siūlo nuo šių metų.

REKLAMA

Egiptas išlieka pačia mėgiamiausia žiemos kelionių kryptimi „Novaturo“ klientų tarpe. Šiemet Lietuvos turistai gerokai aktyviau (32 proc. augimas) perka keliones į Šarm El Šeichą. Džiugina ir mūsų šalies poilsiautojų dėmesys „Novaturo“ pasiūlytai šio žiemos sezono naujienai – kelionėms į vieną sparčiausiai besivystančių Egipto kurortinių zonų Marsa Alam“, – sako UAB „Novaturas“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

REKLAMA
REKLAMA

 

„Novaturo“ žiemos sezono kelionės į Egipto kurortus organizuojamos spalio – balandžio mėnesiais. Pirmąją Šv. Kalėdų dieną, š.m. gruodžio 25-ąją, pakils pirmasis „Novaturo“ lėktuvas iš Vilniaus, turistus skraidinsiantis į Bergamą, Italijos slidinėjimo kurortus. Slidinėjimo mėgėjams iš Lietuvos šiais metais „Novaturas“ siūlo ne tik jau pamėgtus, bet ir naujus Italijos Val di Fiemme regione įsikūrusius slidinėjimo kurortus – Kavalezę ir Predacą.Išankstinius žiemos sezono kelionių pardavimus specialiomis kainomis „Novaturas“ tęs iki rugsėjo 15 dienos. Kelionių organizatoriaus atstovų teigimu, perkantiems keliones iš anksto turistams yra galimybė pasiūlyti daug didesnį viešbučių ir poilsiautojams patogių kelionės datų pasirinkimą. „Sezonui prasidėjus, kainos ir kokybės atžvilgiu patraukliausi pasiūlymai būna išpirkti, todėl perkantiems paskutinę minutę dažnai tenka tenkintis paprastesnėmis paslaugomis už panašią kainą“, - teigia M. Horbačauskas.

Vykstantys į „Novaturo“ organizuojamas keliones turistai draudžiami metiniu „Ergo Lietuva“ draudimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų