REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės puolėjas Martynas Pocius po komandos pergalės pasaulio čempionato ketvirtfinalyje sunkiai rinko žodžius. „Po tokių rungtynių ir tvyrant tokioms emocijoms kalbėti labai sunku. Tai yra nuostabi komandos pergalė. Septyni žaidėjai surinko dviženklį taškų skaičių – fantastiška“, – po rungtynių kalbėjo krepšininkas.

REKLAMA
REKLAMA

M.Pocius pažymėjo, jog pagrindiniu pergalės raktu buvo puikiai sužaista rungtynių pradžia: „Šį kartą mums pavyko rungtynių pradžia. Anksčiau kelis kartus pradžioje stipriai atsilikdavome ir tada buvome priversti vytis varžovus. Šį kartą mes pradėjome puikiai ir nemažinome tempo iki pat pabaigos. Didžiuojuosi savo komanda“.

REKLAMA

Krepšininko teigimu, pusfinalio rungtynės prieš jo buvusios komandos trenerio Mike'o Krzyzewskio vadovaujamą JAV rinktinę bus ypatingos, tačiau ne išskirtinės: „Visada emocionalu žaisti tokias rungtynes. Juk tai bus pusfinalis. Tačiau negaliu pasakyti, kad man tai bus kažkoks ypatingai jaudinantis momentas. Aš norėsiu žaisti taip, kaip visą šį čempionatą, o ne kažką įrodyti“.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų