REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ketvirtadienio vakarą sostinės Švitrigailos gatvės „Lofte“ netrūko žymių veidų, garsių žmonių ir tų, kurie norėjo pamatyti kažką neįprasto ir netikėto. Būtent čia režisierė Dalia Ibelhauptaitė su bohemiečiais bei „Silence“ elektroninės muzikos kūrėjai pristatė bendrą darbą – elektroninę operą „XYZ“.

REKLAMA
REKLAMA

Suvieniję savo jėgas bohemiečiai ir „Silence“ kūrėjai su Dalia Ibelhauptaite priešaky dar sykį sugebėjo nustebinti visuomenę. Žymiausios klasikinės operos arijos buvo sujungtos su „Silence“ kuriama elektronine muzika, spektaklį papildė šviesos ir vaizdo projekcijos, o paskutinius taškus ant „i“ sudėliojo dizaineris Juozas Statkevičius, kurio kostiumais vilkėjo atlikėjai.

REKLAMA

„Lofte“ sausakimšai salei lankstėsi ir šypsojosi susirinkusiems žiūrovams, kurie negailėjo aplodismentų, bohemiečiai Edgaras Montvidas, Dainius Stumbras, Rafailas Karpis, Jeronimas Milius, Asmik Grigorian, Joana Gedmintaitė, Lauryna Bendžiūnaitė ir „Silence“ elektroninės muzikos kūrėjai Vidis, Leon Somov, Few Nolder, Mario Basanov.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų