REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtus metus leidžiamo žurnalo „Investuok“ vyriausiuoju redaktoriumi paskirtas žurnalistas Artūras Mankevičius. Jis šiose pareigose pakeitė nuo pirmo numerio žurnalui vadovavusį Liną Pupelį.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnale „Investuok“ paprastai ir kiekvienam suprantamai rašoma apie investavimą, ugdomi gebėjimai racionaliai valdyti savo pinigus, skatinama siekti finansinio savarankiškumo.

REKLAMA

„Pats investuoti pradėjau prieš dešimt metų. Ir tuomet, ir dabar kyla įvairių klausimų, kaip valdyti savo pinigus, nuolat ieškau investuotojui vertingos informacijos, investavimo labirintuose padedu orientuotis mažiau patyrusiems kolegoms, – sako A.Mankevičius. – Todėl vadovauti žurnalui, kuris Lietuvoje yra vienas iš pagrindinių informacijos šaltinių pradedantiems ir vidutinio patyrimo investuotojams, – tai galimybė panaudoti sukauptą patirtį ir investuojant, ir dirbant redaktoriumi“.

REKLAMA
REKLAMA

A. Mankevičius nuo 1984 m. redaktoriumi yra dirbęs televizijoje, Lietuvos telegramų agentūroje ELTA, „Gimtajame krašte“ ir „Respublikoje“, o devynerius metus, prieš sukurdamas savo verslą, dirbo dienraščio „Verslo žinios“ tinklalapio www.vz.lt redaktoriumi. Pastaruosius ketverius metus jis vadovauja ryšių su visuomene ir rinkodaros bendrovei RINKOM.

„Ieškojome naujo vyriausiojo redaktoriaus, kuris turėtų didelę tokio darbo patirtį, o svarbiausioji sąlyga kandidatams – „Investuok“ redaktorius privalo pats investuoti savo asmeninius pinigus, būti išgyvenęs mūsų skaitytojams rūpimas situacijas, jam pačiam turi nuolat kilti klausimai, kurie aktualūs mūsų skaitytojams, ir galiausiai: jis nuoširdžiai tikėtų ir iš patirties žinotų, jog investavimas – tai būdas gyventi geriau, – teigia žurnalą „Investuok“ leidžiančios bendrovės „Leidybos studija“ direktorius L. Pupelis. – Su Artūru susipažinome, kai žurnalo rubrikoje „Sėkmingas investuotojas“ apie jį rašėme straipsnį. Pamatėme, jog jis puikiai įkūnija unikalią Lietuvoje patirtį: yra profesionalus redaktorius ir turi pakankamai ilgą sėkmingo investavimo patirtį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės direktoriaus, kai žurnalo finansinė situacija pradėjo gerėti, nuspręsta, jog dabar tinkamas metas ieškoti būdų, kaip jį padaryti dar naudingesniu skaitytojams. „Tikime, jog naujasis redaktorius puikiai susidoros su svarbiausia jam iškelta užduotimi – padėti mūsų skaitytojams uždirbti daugiau pinigų, nes vienintelis kiekvieno žurnalo numerio kokybės matas –kiek skaitytojų pinigų jis sutaupė arba kiek jų padėjo uždirbti“, – teigia. L.Pupelis ir priduria, kad žurnalo „Investuok“ visi darbuotojai investuoja.

Žurnalą „Investuok“ bendrovė „Leidybos studija“ pradėjo leisti 2007 m. Dabar skaitytoją pasiekia 11 numerių per metus. „Investuok“ taip pat rengia individualius mokymus ketinantiems pradėti investuoti ar jau investuojantiems, seminarus, leidžia ir platina knygas bei kompaktines plokšteles apie investavimą ir garsius investuotojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų