REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tango TV” laidos „Mados reidas” vedėjas, realybės šou „Dangus 2” ir TV3 televizijos laidų stilistas Mantas Petruškevičius kovo 6 dieną vyks į Minską – jis dalyvaus vieno garsiausių pasaulyje Rusijos dizainerių Valentino Judaškino pavasario-vasaros kolekcijos pristatyme.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tai – neeilinis įvykis, – džiaugiasi M. Petruškevičius. – Pristatyme dalyvaus vos šimtas žmonių. Mes sėdėsime pirmoje eilėje.”

REKLAMA

Drauge su M. Petruškevičiumi į V. Judaškino kolekcijos pristatymą vyks TV3 laidos „TOP 10” vedėja Agnė Jagelavičiūtė ir stilistas Kęstas Rimdžius bei dar dvi grožio ir mados pasaulio atstovės iš Lietuvos.

„Šio renginio, deja, negalėsime nei filmuoti, nei fotografuoti, tad žiūrovams parvešiu tik žodinius įspūdžius. Vis dar sunku Baltarusijoje susitarti dėl videotechnikos ir vaizdinės medžiagos, – apgailestauja M. Petruškevičius. – Nepaisant to, artimiausiose „Mados reido” laidose pasistengsiu kuo vaizdingiau nupasakoti, ką gi pavasarį ir vasarą vilkėti siūlo pasaulinio garso Rusijos mados žvaigždė.”

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų