REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš 2 savaites nelauktai suirusCervelo Test Team“ komandai, Lietuvos dviratininkas Ignatas Konovalovas gavo pasiūlymus iš 3 komandų – „Geox“, „Astana“, „Movistar“ – ir priėmė pastarosios pasiūlymą, pasirašydamas su ja kontraktą 2011-2012 metams.

REKLAMA
REKLAMA

Naujai formuojamoje ispanų komandoje „Movistar“ (dab. „Caisse d'Epargne“) jau yra „Cervelo“ komandos dviratininkas (šiuo metu važiuojantis „Vuelta a España“ ture) Xavier Tondo, taip pat Banat Intxausti („Euskaltel-Euskadi“) ir Sergio Pardilla („Carmiooro-NGC“).

REKLAMA

Be Ignato Konovalovo, bus dar vienas asmeninių lenktynių laikui specialistas – baltarusis Branislau Samoilau („Quick Step“).

Didžiausias pasiekimas I. Konovalovo karjeroje – pergalė asmeninėse lenktynėse laikui finaliniame „Giro d'Italia 2009“ etape.

Šiemet Lietuvos plento dviračių čempionate I. Konovalovas (trečius metus iš eilės) tapo asmeninių lenktynių laikui čempionu ir dalyvavo net dviejuose Didžiuosiuose turuose, kuriuose buvo matomas ir nustebino aukštais rezultatais (Žr. nuorodas žemiau).

Susiję tekstai:

„Tour de France“ atomazgoje – užtvirtintas I. Konovalovo debiutas

K. Sosnai – pirmoji, o I. Konovalovui – trečioji pergalė Lietuvos čempionate

V. Vareikis: „I. Konovalovo pasirodymą vertinčiau labai gerai“

Ignatas Konovalovas: „Padariau viską, ką galėjau“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų