REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pergalingą tritaškį į Ispanijos rinktinės krepšį įmetęs Serbijos ekipos gynėjas Milošas Teodosičius po mačo teigė, kad jo metimas būtų buvęs nieko vertas, jei ne puikus komandos darbas visų rungtynių metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Žaidėme geras rungtynes visas keturiasdešimt minučių. Žinojome, kad ispanų komanda yra labai gera ir tik labai agresyviai žaisdami galime laimėti šias rungtynes. Tokią pergalę pamiršti labai sunku, tačiau mums reikia tai padaryti ir koncentruotis pusfinalio rungtynėms. Dabar visai nesvarbu, su kuo žaisime, svarbiausia yra pasiruošti rungtynėms. Esu tikras, kad Serbijos rinktinės treneriais savo darbą atliks taip pat gerai, kaip iki šiol ir mes puikiai pasirengsime būsimai dvikovai", – po mačo teigė gynėjas.

REKLAMA

Krepšininkas nebuvo linkęs sureikšminti paskutinio tolimo metimo: „Ši pergalė yra komandos pergalė. Mano metimas nebūtų buvęs toks svarbus, jei mes būtume prastai žaidę visas rungtynes. Visa komanda nusipelnė pergalės ir tai yra jų laimėjimas. Gal rungtynėse su kroatais lemiamas buvo Rasičiaus metimas, čia – mano, tačiau šios pergalės priklauso komandai“.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų