REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Specialiai TV3 projektui „Lietuvos talentams“ subūrusi muzikuojančius draugus, ukmergiškė RamintaBjelle, sukūrė ir grupę „Bjelle ir PERU“. Mergina tikina dar nesuradusi savojo stiliaus, bet prisistato esanti iš Rockmergės, kur išauga kiek kitokios muzikos mylėtojai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš kuriu seniai, dainuoju seniai, bet dar niekas talentų šou neįrodė, kad jaunimas gali kurti patriotines dainas. Tikiu, kad ji nenuobodi, nes jau kuris laikas jos klausosi užsienyje gyvenantieji lietuviai“, – sako Bjelle.

REKLAMA

Mergina slapyvardį susigalvojo pradėjusi koncertuoti kartu su Psichu iš grupės „Requiem“.

„Buvo politinis turas, kuriame dalyvavo ir kolegos iš Ukmergės. Aš atėjau, mane pastebėjo, taip kukli mergaitė tapo viena iš komandos narių“, – savo karjeros pokyčius pristato Raminta. Muzikantė prisipažįsta, kad tada, kai jai atsibodo kurti dainas apie meilę, ji pradėjo improvizuoti apie liūdesį.

„Aš tikrai esu girdėjęs dainą, kurią atliko Raminta. Nežinau kur, bet, pasirodo, girdėjau ją koncertuodamas Čikagoje. Keista. Lietuvaitė pripažįstama užsienio lietuvių, bet nežinoma mūsuose“, – sako teisėjas Marijus Mikutavičius nė akimirkai nepraradęs budrumo visos ilgesingos „Bjelle ir PERU“ dainos metu.

REKLAMA
REKLAMA

Dar laukdama užkulisiuose Raminta savo nerimą bandė slopinti liedama akvarelę.

„Čia mano emocijos. Juodos, mėlynos, besisukančios verpetais“, – dar apie vieną savo talentą kalbėjo studentė.

Kai muzikantai, su kuriais Raminta groja, paklausė, kaip ją reikėtų vadinti, mergina nusprendė tapti varpeliu.

„Visi pažįstami Vilniuje mane taip ir praminė. Man „varpelis“ keistai atrodė ir, kai grįžo iš Norvegijos draugė, aš jos paklausiau, kaip norvegiškai „varpelis“. Bjelle – man labai patiko skambesys ir reikšmė. Žodis panašus ir į lotynišką bella ir į anglišką bell“, – pasakoja „Lietuvos talentų“ atrankos dalyvė, viešumu norinti praminti kelią į lietuviškąją sceną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo kažkas, kas suvirpino man širdį. Gal aš jau ir senas, bet tokias dainas ne kiekvieną dieną išgirstu“, – po gyvai atliktos dainos jaudulio neslėpė Adolfas Večerskis.

Varpeliu pasivadinusios merginos atvirumas ir dovanojama muzika, kurią jau pažįsta užsienyje gyvenantys lietuviai, „Lietuvos talentuose“ skambės šį sekmadienį 19.30 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų