REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iš pradžių buvo klubo sąnario uždegimas, paskui prasidėjo stuburo skausmai. Maniau, kad gydytojas išrašys vaistukų, masažų, o jis, štai, parašė pažymą, kad turiu kuo greičiau nutraukti treniruotes. Fizinė apkrova mano stuburui pavojinga, ir šokiai gali baigtis operacija“, – nuliūdusi kalbėjo „Olialia pupytė“ Oksana Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Žavioji blondinė jau šį šeštadienį nebepasirodys „Kviečiu šokti“ projekte. „Bijau rizikuoti. Esu jauna, man dar reikia sukurti šeimą, pagimdyti vaikelį ir daug ką nuveikti gyvenime. O sveikatos nenusipirksi“, – kalbėjo Oksana.

REKLAMA

Mergina mano, kad jos stuburas traumuotas tais laikais, kai ji intensyviai užsiiminėjo sportine gimnastika. „Gydytojas patarė namuose skubiai pakeisti ir čiužinį, kad stuburui būtų kuo sveikiau miegoti“, – sakė Oksana.

Pasak „Olialia pupytės“, ji palieka šokių projektą su skaudančia širdimi. „Tai buvo labai gražus laikas, šį projektą prisiminsiu su didele šypsena. Smagu buvo prieš kiekvieną išėjimą į sceną pajusti jauduliuką, adrenalino pliūpsnį, artimųjų palaikymo skambučius, gėles, ir... nuostabias sukneles“, – liūdnai kalbėjo Oksana.

REKLAMA
REKLAMA

Reikia pripažinti, kad Oksana projekto turnyrinėje lentelėje nuolat buvo tarp paskutiniųjų dalyvių. Pasak merginos, ji paliktų projektą, net jei būtų Nr.1.

„Man gyvenimo tikslas nėra būti tarp lyderių, o į kritiką visada reaguoju teigimai. Yra žmonės, kuriuos mėgsta, ir kurių nemėgta. Galbūt kiti šoko gražiau už mane. Bet aš norėjau dalyvauti, o ne laimėti“, – tvirtino Oksana.

Oksanos Pikul atsisveikinimas su „Kviečiu šokti“ – šeštadienį 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų