REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į internetą pateko „Microsoft“ interneto naršyklės „Internet Explorer 9“ vieno ankstesniųjų „beta“ versijos variantų vaizdo įrašas, atskleidžiantis naršyklės vartojo sąsajos ypatumus ir veikimo spartą, pranešė „Neowin.net“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors kai kurie šio įrašo fragmentai kelia abejonių dėl autentiškumo, leidinio manymu tai gali būti ankstyva IE9 „beta“ versija, skirta vidiniam „Microsoft“ testavimui, į internetą patekusi iš kurio nors bendrovės darbuotojo kompiuterio.

REKLAMA

Pranešama, kad šiame vaizdo siužete matoma naršyklės vartotojo sąsaja panaši į prieš mėnesį internete pasirodžiusią IE9 ekrano nuotrauką, tačiau su senesnėmis piktogramomis, mygtukais ir kitais elementais.

Pasak „Neowin“, vaizdo klipe matomos naršyklės tinklalapių atvaizdavimo varikliukas iš visko sprendžiant yra toks pat, kaip ir naujausioje plėtotojams bandyti pateiktoje IE9 versijoje. Teigiama, kad vaizdo siužete demonstruojamas IE9 naršyklės tinklalapių įkėlimo ir kitų funkcijų atlikimo greitis turėtų būti panašus į viešosios „beta“ versijos spartą.

REKLAMA
REKLAMA

„Microsoft“ pirmąją viešąją „Internet Explorer“ „beta“ versiją ruošiasi pristatyti kitą savaitę. Tačiau ją išbandyti galės tik nedidelė dalis „Windows“ OS vartotojų – IE9 „beta“ neveiks „Windows XP“aplinkoje, kurią iki šiol naudoja beveik 68 proc. kompiuterių su „Windows“. Naujausią naršyklės versiją išmėginti galės tik „Windows Vista“ ir „Windows 7“ vartotojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų