REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši žinutė ne apie naujausių automobilių premjeras ir ne apie pardavimų tendencijas. Tai tiesiog svečios šalies kriminalas, arba, iliustracija apie savitus papročius. Ir ne pačius geriausius.

REKLAMA
REKLAMA

Rusija yra viena pagrindinių pačių brangiausių pasaulio automobilių rinkų. Turtingų žmonių kontrastų kupinoje šalyje- į valias. Todėl čia ką nors nustebinti brangiausiomis „Mercedes-Benz“, „Porsche“, „Ferrari“ ar „Bentley“ versijomis daug sunkiau nei senutėje Vakarų Europoje. Tačiau šioje šalyje superautomobiliai daug dažniau nukenčia nuo vandalų ar šiaip visokio plauko piktavalių (jau nekalbant apie vagis), nei kitur. Dega superautomobiliai Rusijoje dažniausiai. Tai liudija draudikų statistika.

REKLAMA

Kaip statistikos iliustracija tebūnie vienas iš paskutinių tokio tipo įvykių Rusijoje. Likimas nemaloningas buvo vieninteliam Irkutsko mieste „Bentley Continental GT“. Teigiama, kad jis buvo pats brangiausias automobilis mieste. Kaip paskelbė vietos žinių tarnyba, tikėtina padegimo versija. Savotiški keistos šalies papročiai...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų