REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stilingas „Mini Countryman“ debiutavo 2010 pavasarį, tačiau jo kūrėjai jau svarsto apie šio modelio modifikacijų gamos plėtimo galimybes. Jei tikėti iš itin autoritetingų lūpų pasklidusiomis automobilinėmis paskalomis, tai „Mini Countryman“ gamoje gali atsirasti ir stilingas visureigiukas su kupe tipo kėbulu.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša britų leidinio „Autocar“ šaltiniai, šiuo metu „Mini“ kuria tokio automobilio su kupe tipo kėbulu prototipą. Teigiama, kad britai svarsto apie du galimus kėbulo variantus. Vienas iš variantų, tai trijų durų kėbulas, su stipriai nuolaidžia galine dalimi. Pasak „Autocar“ neįvardintų šaltinių, tokia koncepcija būtų ideali, kaip WRC tipo raliui skirto bolido pagrindas. Antruoju atveju svarstomas penkiaduris variantas, kurio kėbulas būtų be vidurinio statramsčio, o galinė dalis taip pat būtų akivaizdžiai nuolaidi.

REKLAMA

Tokia idėja „Mini“ konstruktoriams kilo išanalizavus „BMW X6“ sėkmingą kelią į rinką. „Mini“ marketologai mano, kad pigesnis, tačiau itin stilingas visureigis su sportišku charakteriu ir kupe tipo kėbulu tikrai ras savo pirkėjų ratą. Jei tokį projektą palaimins koncerno vadovybė, tikėtina, kad 2013 metais toks automobilis jau riedėtų nuo konvejerio.

Parengta pagal žurnalą „Autocar“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų