REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieno realybės šou laimėtoja Rasa Bubulytė sulaužė lietuvio, kaip žūtbūt besiveržiančio pasilikti užsienyje, stereotipą. Kelerius metus Liverpulyje, Anglijoje, muziką studijavusi mergina, užuot sukusi lizdą svetur, baigusi mokslus nusprendė grįžti į Lietuvą. Dar daugiau, paskui save ji atsiviliojo ir visus kitus grupės „Rasabasa“ narius – keturis norvegus!

REKLAMA
REKLAMA

Keturi vaikinai, iš kurių vienas – Snorre Bergerudas – yra Rasos širdies draugas, šiuo metu nuomoja namą kaime, už Vilniaus. „Taip patogiau, nes pernai vasarą nuomojomės du butus ir turėjome nuolat vaikščioti vieni pas kitus“, – pasakojo atlikėja.

REKLAMA

2008-aisiais Liverpulyje susibūrusi grupė „Rasabasa“ Lietuvoje pristato savo debiutinį tokio paties pavadinimo kaip ir grupė albumą. Dainų iš jo galima pasiklausyti rugsėjo 2 d. Vilniaus vasaros terasoje. Grupė, kurią sudaro du gitaristai, vienas bosistas, būgnininkas ir Rasa, groja lėto roko, „shoe-gaze“, „dream-pop“, progresyvios muzikos elementų turinčią muziką.

Sero Paulo McCartney globojamoje mokykloje muzikos bakalauro specialybę įgijusi Rasa šiuo metu daug keliauja po Lietuvą su kitais savo grupės nariais – koncertuoja ir grožisi Lietuva. „Visi vaikinai taip pat norėtų

likti gyventi Lietuvoje“, – sakė Rasa.

„Į Liverpulį grįšiu antroje rugsėjo pusėje – susirinkti daiktų. Vilnius man šimtą kartų puikesnis miestas“, – sakė Rasa. Šalį, kurioje gyventi, lėmė ir pragyvenimo lygis. „Iš pradžių galvojome keliauti į Anglijos pietus, bet pragyvenimas ten labai brangus. Aš nesu nusiteikusi dirbti nemėgstamų darbų tam, kad susimokėčiau už labai brangų būstą ir buitį. Nematau to prasmės“, – sakė Rasa. Likusi Lietuvoje ji ketina užsiimti muzikine veikla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų