REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnis „Ekstrasensų voratinklis“. Kol teisėsauga nesėkmingai ieško atsakymų į Drąsiaus Kedžio mirties aplinkybių klausimus, ekstrasensai atsakymą išgirsta iš anapus. Nežinoma ekstrasensė iš Vilniaus nurodė paslaptingą vietovę, kurioje paskutines gyvenimo dienas praleido ryškiausias Kauno pedofilijos istorijos herojus D. Kedys. Maža to, artimieji jau žino žudikus...

REKLAMA
REKLAMA

Besiveržiantys į reklamos rinką verslininkai kartais nevengia nestandartinių priemonių. Vilniaus savivaldybei tenka atsimušinėti nuo godžių verteivų pretenzijų. Apie tai skaitykite rubrikoje „7 dienos“ straipsnyje „Šantažu į rinką“. Taip pat čia rasite ir žurnalisto Tomo Čyvo straipsnį apie Vilniaus viešojo transporto gerinimą „techniniais stebuklais“ ir vadybiniais sprendimais, kurie kainuoja apvalokas sumas, sukuria dingstį kelti įkainus, bet niekaip nekeičia paslaugų kokybės. Plačiau apie tai straipsnyje „Milijonai į balą“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Pedofilijos mįslė vėl priminė apie Daktarų grėsmę“. Garsiausio Lietuvos kriminalinio pasaulio veikėjo Henriko Daktaro byla gali sudrebinti šalies politinį pasaulį. Taip skelbia lenkų žurnalas „Sledczy“.

Emigrantų atostogos Lietuvoje baigėsi. Palikę sunkiai uždirbtus pinigus gimtinėje, jie iki kitos vasaros kels ekonomiką svetur. Apie tai skaitykite rubrikos „Pinigų skonis“ žurnalistės Eugenijos Grižibauskienės straipsnyje „Daugiau emigrantų, daugiau pinigų“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – krepšinis Turkijos ritmu. Daugiau nei pusę tūkstančio. Tiek , manoma, palaikyti šalies rinktinę į pasaulio krepšinio čempionatą Turkijoje sugužėjo lietuvių sirgalių. Su kokiomis staigmenomis susiduria lietuviai sirgaliai šioje šalyje?

Atnaujinti ir išplėsti savo ūkius nusprendę smulkieji ūkininkai gali pasinaudoti Europos Sąjungos parama. Už išmokas, mokamas iki penkerių metų, nedidelių ūkių savininkai gali pirkti naują žemės ūkio techniką ir kopiuterinę įrangą, rekonstruoti gamybinius pastatus. Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „Kaimo pulsas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – žurnalistės Indrės Vainalavičiūtės interviu su aktoriumi ir choreografu Gyčiu Ivanausku, į kurį pažvelgus galima įsitikinti: jei labai nori, žmogus gali suspėti daug. Tiek susigundyti įvairiomis avantiūromis, tiek pasinerti į kūrybines paieškas, tiek realizuoti save netikėtuose amplua.

„Automanija“ pristato principingąjį švedą „Volvo S60“. Švedai meta pirštinę geriausiems sportiškiems sedanams. „Autocar“ ekspertai klausia, ar 2 kartos „Volvo S60“ taps vertu dėmesio BMW 3 serijos konkurentu.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų