REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trilerio „Mergina su drakono tatuiruote“ žvaigždė Noomi Rapace šaltai vertina Holivudo blizgučius ir griežtai atmeta pasiūlymus vaidinti pelningose, bet banaliose juostose.

REKLAMA
REKLAMA

Kino kritikų ir žiūrovų itin palankiai vertinamas Lisabetos Salander personažas iš švedų filmo „Mergina su drakono tatuiruote“, aktorei pelnė šlovę ir Holivudo prodiuserių dėmesį.

REKLAMA

Po vaidmens šiame filme N. Rapace sulaukė gausybės pelningų Holivudo prodiuserių ir režisierių pasiūlymų. Jai siūlomi vaidmenys „Šerloko Holmso“ tęsinyje, ketvirtojoje legendinės „Misijos neįmanomos“ dalyje, fantastinėje pasakoje „Jonukas ir Grytutė: raganos medžiotojai“ ir kituose filmuose, apie kuriuos kalbama jau dabar.

Trisdešimtmetei švedei pranašaujamas kolegės iš Prancūzijos – Marion Cotilllard likimas – sėkminga karjera Holivude ir netgi „Oskaras“. Ir nors Holivudo dėmesio N. Rapace pavydi milijonai kolegų visame pasaulyje, pati aktorė savo sėkmę vertina šaltai, o vaidmenis filmuose renkasi dar griežčiau nei prieš užklupusią šlovę.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė teigia, kad jau perskaitė dešimtis jai siūlytų Holivudo filmų scenarijų, bet iš visų jų gausos jai patiko tik vienas! „Per savaitę perskaičiau dešimt scenarijų ir visus juos jau esu kažkur mačiusi anksčiau. Visi personažai – klišės, kai iš anksto žinai – kaip viskas baigsis, – teigia N. Rapace. – Žinoma, aš norėčiau vaidinti finansiškai stipriame ir pelningame filme, bet manęs nepamatysite tokiose juostose, kaip „Mano geriausio draugo vestuvės 2“.

Aktorei šlovę pelnęs trileris „Mergina su drakono tatuiruote“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų