REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laidos „Dar pažiūrėsim“ aktoriai ir kūrėjai pokštauti žada ir šį sezoną. Rugsėjo 8-ąją, pačioje pirmoje naujojo sezono laidoje žiūrovai pamatys ne tik įprastus aktorių pasirodymus, bet ir realybės šou „Per kančias – į žvaigždes“.

REKLAMA
REKLAMA

Senus veidus keis nauji

Pristatydami savo naujausią kūrinį, tiek laidos „Dar pažiūrėsime“ kūrėjai ir pagrindiniai atlikėjai, tiek jos prodiuseriai negailėjo ironijos. „Supratome, kad Lietuvoje nieko nereikia mokytis, užtenka tapti žvaigžde. Taigi, mes nusprendėme pirmiausia tapti žvaigždėmis, o tada...“ – nutęsė Rimantė Valiukaitė.

REKLAMA

Aktorė tvirtino ne kartą girdėjusi kalbas, kad visiems iki skausmo pažįstami veidai televizijos ekranuose seniai nusibodo. „Vadinasi, reikia naujų“, – gūžtelėjo pečiais moteris.

Linas Ryškus ir Rimantė Valiukaitė (TV3 nuotr.)Linas Ryškus ir Rimantė Valiukaitė (TV3 nuotr.)

Pateks gražūs, kaip Vytautas Rumšas

Naujojo realybės šou, tapsiančio laidos „Dar pažiūrėsim“ dalimi, dalyviais taps tie, kurie išvaizda galės lygiuotis į aktorių grožio etalonu išrinktą Vytautą Rumšą. „Lietuvoje trūksta idealo. Jokių dvasinių savybių mes nematome, reiškia, jų nėra. Apie žmogų galime spręsti tik iš fizinių jo savybių, tai mes nusprendėme, kad tas idealas yra Vytautas Rumšas“, – nutaisęs rimtą miną kalbėjo prodiuseris Linas Ryškus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, užsieniečiai sako, jog Lietuva yra gražių žmonių kraštas, todėl pretendentų naujam realybės šou neturėtų trūkti. „Jei tik bus tokie, kaip V. Rumšas, priimsim“, – tikino vyras.

Ekologiškai auginamos žvaigždės

Laidos kūrėjai pabrėžė, kad Lietuvoje žvaigždės auginamos natūraliu būdu, be jokios chirurginės ir plastinės intervencijos, todėl šis realybės šou bus tikras natūralaus ir netgi ekologiško žvaigždžių auginimo pavyzdys. „Buvo kažkada „Kelias į žvaigždes“. Tai čia greičiau bus „keliais į žvaigždes“, – juokavo aktoriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausti, ką turi mokėti būsimieji realybės šou dalyviai, „Dar pažiūrėsim“ aktoriai neslėpė savo pasipiktinimo: „Kaip jūs galite to klausti? Žvaigždė turi viską mokėti, tik tada ji bus žvaigždė!“ „Mums svarbu, kad vaikas, paimtas iš kaimo, negaištų laiko mokslams. Kam vargti, jeigu per pusę metų galima visko išmokti?“ – retoriškai klausė Giedrius Savickas.

„Pagrindinis dalykas, ką mes ir norime pasakyti, kad mokslai nesvarbu. Pirmiausia tapk žvaigžde, o tada tu būsi viskas“, – antrino R. Valiukaitė savo kolegai.

REKLAMA

Giedrius Savickas ir Vytautas Rumšas (TV3 nuotr.)Giedrius Savickas ir Vytautas Rumšas (TV3 nuotr.)

Paskutinis realybės šou?

„Dar pažiūrėsim“ kūrėjai nesibaimina, kad pamatę jų rengiamą realybės šou televiziją užplūs jaunuoliai. „Gai kaip tik, kai mes parodysime visą virtuvę, tai bus paskutinis realybės šou. Mes užbaigsime šį žanrą“, – juokėsi aktoriai.

„Vaizdas bus tikrai žiaurus, – žadėjo ir L. Ryškus ir pridūrė: – Mes norime parodyti, kas yra žvaigždė.“

Be kita ko, „Dar pažiūrėsim“ aktoriai pažadėjo, jog į realybės šou kūrimą galės įsitraukti ir jo žiūrovai, internautai, kurie galės nuspręsti vienų ar kitų dalyvių likimą, nubausti juos ar kažką pakeisti. „Šou tuo ir bus ypatingas, kad jis bus gyvas ne vieną dieną per savaitę, o visą parą“, – pabrėžė Ramūnas Cicėnas.

Kaip iš tiesų atrodys realybės šou „Per kančias – į žvaigždes“ pamatyti galėsite rugsėjo 8 dieną, „Dar pažiūrėsim“ laidoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų