REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ričardas Berankis prieš šį vakarą vyksiančią „Grand Slam“ turnyro „US Open“ antro rato dvikovą su 15-ąja pasaulio rakete austru Jurgenu Melzeriu davė išskirtinį interviu oficialiam ATP tinklalapiui.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano žaidimas per tuos trejus metus pasikeitė iš esmės. Perėjimas nuo jaunių prie vyrų teniso man buvo didelis žingsnis, bet džiaugiuosi, kad kol kas viskas einasi gerai, ir tikiuosi, jog ir toliau sėkmingai tęsiu savo progresą“,  – savo perėjimą iš jaunių į vyrų tenisą apibūdino R. Berankis.

REKLAMA

Paklaustas, ką jam reikštų, jei jis patektų į pirmąjį ATP reitingo 100-tuką, R. Berankis neslėpė, kad tai būtų didelis pasiekimas.

„Man tai reikštų labai daug – juk būčiau pirmas per visą istoriją Lietuvos tenisininkas, kuris pateko tarp stipriausių 100 pasaulio tenisininkų. Tai būtų puiku. Be abejo, Vitas Gerulaitis irgi buvo lietuvis, bet jis niekada nesilankė mūsų šalyje“, – sakė jis.

Pasiteiravus jo, kaip jis jaučiasi Niujorke, ir ar turi laisvo laiko pasižvalgyti po miestą, lietuvis atsakė teigiamai ir išdavė vieną savo silpnybę.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai geras jausmas būti čia. Įveikiau atranką ir laimėjau pirmo rato dvikovą.  Taip, turiu truputį laiko pasižvalgyti ir po miestą. Svarbiausia man aplankyti suši barus, esu didelis jų fanas. Net prieš dvikovas valgau suši – šiandien, vakar. Žodžiu, kiekvieną dieną“, – nusišypsojo R. Berankis.

Kalbėdamas apie savo šių metų tikslus, jis išskyrė du: „Turbūt didžiausias tikslas įsiveržti į pirmąjį ATP reitingo 100-tuką ir be atrankos varžybų patekti į pagridninį „Australian Open“ turnyrą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, jei 20-metis lietuvis šįvakar įveiks J. Melzerį, kitame etape jo lauks dvikova su ispano Juano Carloso Ferrero (ATP 24) ir brazilo Ricardo Mello (ATP 81) poros nugalėtoju, o sėkmės atveju ir čia, mūsiškiui, ko gero, tektų suremti raketes su pačiu šveicarų maestro Rogeriu Federeriu (ATP 2).

Siūlome pasižiūrėti šį interviu:














REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų