REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kavinėms, barams ir restoranams trečiadienis buvo šviesesnė diena. Dieną stalus apsėdo mokiniai ir jų tėvai, o vakare laukta krepšinio aistruolių antplūdžio.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikimės, kad rugsėjo 1-osios apyvarta nenusileis pernykštei. Nors šeimos kiek atsargiau renkasi restoranų paslaugas, gausu krepšinio aistruolių užsakymų“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ trečiadienį kalbėjo restoranų grupės „Fortas“ rinkodaros vadovas Kęstutis Markevičius.

REKLAMA

Per mokslo metų pradžios šventę restoranai klientams siūlė įvairių nuolaidų. Kaune įsikūręs „Bernelių užeigos“ tinklas dovanojo balionų ir pamokų tvarkaraščių. Jo atstovai tikino nespėjantys suktis – nemažai klientų vietas rezervavo iš anksto.

„Pirmąją rugsėjo dieną tinklo apyvarta pakyla maždaug ketvirtadaliu“, – sakė ir „Čili Holdings“, valdančio picerijų bei restoranų tinklą, generalinis direktorius Dainius Kalina.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, jau savaitę prieš mokslo metų pradžią pastebima, kad ypač picerijose pagausėja tėvų ir vaikų.

„Šiemet rugsėjo 1-oji buvo ypatinga ir dėl vakare vykusių krepšinio čempionato rungtynių, kuriose žaidė lietuviai. Darbuotojai pasakojo, kad antradienį baigiantis rungtynėms aistros liejosi per kraštus ir buvo labai smagu dirbti tokioje atmosferoje“, – „Lietuvos rytui“ sakė D. Kalina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų