REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Paskutinę vasaros dieną sostinėje iškilmingai buvo pristatytas naujas ir kol kas vienintelis nuotykių parkas Belmonte. Į jo atidarymą rinkosi garsūs pramogų pasaulio atstovai, nepabūgę išbandyti šviežiai įrengtų kliūčių ruožo.

REKLAMA
REKLAMA

Tarsi tikras džiunglių tarzanas sėkmingai pasirinktą trasą įveikė baleto šokėjas Nerijus Juška. Jis nepabūgo įrodyti savo lankstumo ir netgi kabodamas ant virvių ir prisegtas saugos diržais pademonstravo špagatą.

REKLAMA

Nerijaus Juškos špagatas kabant ore (Balsas.lt / Ruslanas Kondratjevas)Nerijaus Juškos špagatas kabant ore (Balsas.lt / Ruslanas Kondratjevas)

Kad linksmintis galima ir su vaikeliu ant rankų, demonstravo Aistė Jasaitytė ir Romanas Čeburiak, kurie į nuotykių parko pristatymą atkeliavo su savo pirmagime. Kol R. Čeburiak laikė dukrelę ant rankų ir linksmino ją, laipiojimą medžiais išbandė Aistė. Po kurio laiko pora pasikeitė vaidmenimis ir aštriais įspūdžiais mėgavosi Romanas, o Aistė rūpinosi dukrele.

REKLAMA
REKLAMA

Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir Romanas Čeburiak (Balsas.lt / Ruslanas Kondratjevas)Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir Romanas Čeburiak (Balsas.lt / Ruslanas Kondratjevas)

Savo jėgas kopdamas virvėmis į medžius nusprendė išbandyti aktorius Vytautas Rumšas, iki Belmonto atkeliavęs savo motoroleriu. Ore esantiems kolegoms ir draugams nuo žemės patarimus dalijo verslininkas Marius Gelažnikas ir Inga Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų