REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrąją nesėkmę per tris pirmąsias pasaulio čempionato dienas patyrusios planetos čempionės Ispanijos rinktinės vyr. treneris Sergio Scariolo pripažino, kad lietuviai antroje mačo pusėje žaidė pranašiau, tačiau nesutiko su kalbomis apie komandą krečiančią krizę.

REKLAMA
REKLAMA

„Visų pirma sveikinu Lietuvos rinktinę, krepšininkus, trenerius ir sirgalius, kurie puikiai palaikė savo komandą. Sunku kažką pasakyti. Lietuva atliko puikų darbą, tačiau dvidešimt minučių ir mes žaidėme puikiai. Antroje pusėje praradome koncentraciją ir paleidome žaidimo vadžias. Lietuva yra labai didi komanda, jie sunkiai dirbo, kovojo ir pasiekė rezultatą“, – komplimentų tiek savo komandai, tiek lietuviams negailėjo treneris.

REKLAMA

Pasiteiravus, ar antroje mačo pusėje Lietuvos rinktinės gynėjai žaidė pranašiau už konkurentus iš Ispanijos, S.Scariolo pažymėjo, jog geriau žaidė visa Lietuvos rinktinė: „Žinoma, kad geriau. Ir ne tik gynėjai, geriau žaidė visa komanda“.

Konferencijos pabaigoje pasiteiravus, ar antrasis pralaimėjimas per tris susitikimus nereiškia krizės ispanų žaidime, S.Scariolo nedaugžodžiavo: „Krizė būna tada, kai tu iškrenti iš čempionato“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų