REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jūs net neįsivaizduojat, kaip aš noriu praleisti tris dienas be mobilaus telefono!“ – lyg susitarę kartojo visi atvykusieji pirmai atrankai į netrukus startuosiantį „Lietuvos ryto“ televizijos  žaidimą „Burbulas“. Pasiūlymas tris dienas pailsėti nuo telefono, interneto, spaudos, radijo ir televizijos  daugeliui susirinkusiųjų pasirodė net svarbiau nei galimybė laimėti žaidimo prizą.

REKLAMA
REKLAMA

Iš visos Lietuvos į atranką suplūdę žmonės stebino savo pasiryžimu patekti į naują projektą, kurio metu po trijų dienų, praleistų užsidarius nuo bet kokio informacijos šaltinio, trims žaidėjams laidoje teks atskirti tikras žinias nuo sumeluotų.

REKLAMA

Štai kretingiškis Martynas, iš pajūrio į atranką atvykęs iš vakaro, savo norą sudalyvauti „Burbule“ įrodė šuoliu pro langą. „Taip jau atsitiko, kad apsistojau pas bičiulį, kuris, pasakęs „tuoj grįšiu“, užrakino mane namuose ir dingo. Kai supratau, kad tas „tuoj“ jau praėjo, o aš pavėluosiu į atranką, nusprendžiau iššokti pro langą“, – ramiai dėstė Martynas, su šypsena pridūręs, kad aukštas buvęs pirmas.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas pretendentas į žaidimą, atsargos karininkas Šarūnas, prisipažinęs, kad jo dienos nuolat bėga prie įjungto kompiuterio ir televizoriaus, anketą į „Burbulą" užpildė paskatintas savo augintinės. „Maniškė pudelytė, kaip ir aš, mėgsta kompiuterį ir internetą. Vieną vakarą nuėjęs pasidaryti arbatos ir grįžęs prie kompiuterio radau jos atidarytą „Burbulo" anketą. O aš su savo šuneliu niekada nesiginčiju“, – linksmai pasakojo Šarūnas.

Įdomi detalė – norinčių dalyvauti gretose pasitaikė didžiulis būrys verslininkų, pasiruošusių trims dienoms palikti verslus kone likimo valiai ir be gailesčio atsisakyti mobiliųjų telefonų: „Neatsimenu, kada atostogavau“, „Noriu, kad jis neskambėtų nors vieną dieną“, „Nebijau likti be telefono, aš apie tai svajoju!“, „Noriu nieko nežinoti apie tai, kas vyksta ir tiesiog žaisti šachmatais...“, „Žinau, kad pats niekada neišjungsiu telefono net parai“, – tokie ir panašūs tikinimai skambėjo iš solidžių kostiumuotų vyrų lūpų, neslėpusių, kad juos išvargino priklausomybė mobiliems telefonams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų