REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teatrinis judėjimas „No theatre“ kviečia į naujojo sezono pradžią. Naująjį sezoną kviečiame pasitikti su koncertu-spektakliu „No concert“.

REKLAMA
REKLAMA

„No Concert“ – tai kelias, kuriuo pasuko jauni teatro ir muzikos kūrėjai, susibūrę į judėjimą „No Theatre“. Kaip lyno akrobatai, balansuojantys tarp dviejų pasaulių, taip ir „No Concert“ kūrėjai laviruoja tarp muzikos ir teatro, atskleisdami neįprastą muzikalų scenos vyksmą, balansuojantį ant humoro ir absurdo ribos.

REKLAMA

„No Concert“ tinka ir tiems, kurių skrandis puikiai virškina teatrą, ir tiems, kurie teatro nemėgsta. Teatrališkai gedulingas, rytietiškai vakarietiškas, improvizuotas pasirodymas įtraukia publiką priversdamas kiekvieną žiūrovą sugalvoti savo spektaklio versiją - nes spektaklio suvokimo variacijų yra tiek pat, kiek ir žiūrovų.

„No Theatre“ – tai jauni teatro ir muzikos kūrėjai, kurie ne tik ieško teritorijos, bendros šioms dviem meno rūšims, bet ir vadovaujasi kredo: „Jei Mahometas neina pas kalną, tai kalnas ateis pas Mahometą“. Kitaip tariant, devyni „No Theatre“ kūrėjai nelaukia, kol žiūrovai ateis į teatrą, bet nešioja teatrą ten, kur galima rasti žiūrovą: į turgų, į troleibusus, gatves, plentus ir prekybos centrus. Tad sutikę gatvėje keistos išvaizdos baltais veidais ir juodais drabužiais jaunuolius - drąsiai paspauskite jiems ranką. Nes jie – naujųjų laikų teatro misionieriai.

REKLAMA
REKLAMA

Spektaklis-koncertas vyks: Menų spaustuvėje. Juodojoje salėje.

Po koncerto spektaklio, 21:30 val. žiūrovai kviečiami apsilankyti buvusiame duonos fabrike (Saltoniškių g. 7, netoli Prekybos centro „Panorama“), kur vyks teatrinio judėjimo „No theatre“ klubas. Tema: teatro manifestai: siurrealizmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų