REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš rytojaus rungtynes su lietuviais Ispanijos krepšinio rinktinės treneris Sergio Scariolo sakė, jog čempionatą ketinanti laimėti komanda neprivalo geriausios formos rodyti turnyro pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

– Kodėl Ispanija kol kas nedemonstruoja čempioniško žaidimo?

– Aš tikiu, kad turnyro pradžioje mums nereikia rodyti šimtaprocentinės formos. Istorija rodo, kad jei turnyrą pradedi jau būdamas optimalios formos, vėliau ji krenta žemyn, ir paprastai tokios komandos čempionatų nelaimi. Nebent turi įgimtą atletiškumą, kaip, pavyzdžiui, JAV rinktinė.

REKLAMA

– Lygiai taip, kaip buvo praėjusių metų Europos čempionate Lenkijoje, kur taip pat startavote ganėtinai vangiai, bet tapote čempionais?

– Taip, labai tikiuosi, kad bus kažkas panašaus, nors manau, kad tai padaryti Turkijoje bus sudėtingiau, nes čia daugiau stiprių varžovų.

– Kokį įspūdį palieka Lietuvos rinktinė?

– Pirmose rungtynėse lietuviai žaidė neblogai, nes Naujoji Zelandija nėra ta komanda, su kuria lengva žaisti. Antrose rungtynėse, manau, lietuviai nebuvo pasiruošę, kad Kanada bus taip nusiteikusi mačui. Vis dėlto Lietuva – komanda, su kuria sunku varžytis.

– Su Lietuvos rinktine šią vasarą žaidėte dukart. Kaip ši patirtis padeda ruoštis rungtynėms?

– Yra keletas taktinių detalių, bet nieko naujo, manau, neparodys nė viena komanda.

– Kokia Ricky Rubio situacija?

– Jam vis dar skauda kaklą.

Julius Bliūdžius iš Izmiro


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų