REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„McLaren“ komandos vadovas Martinas Whitmarshas sukritikavo Sebastiano Vettelio klaidą, po kurios lenktynės buvo baigtos Jensonui Buttonui. Jis apkaltino vokietį tuo, kad jo vairavimas neatitinka „Formulės-1“ standartų.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo visiškai ne tai, ko galima buvo tikėtis „Formulėje-1“, o labiau buvo panašu į žemesnių serijų incidentą. Pravažiavimas pro boksus man atrodo per daug lengva bauda S. Vetteliui. Tai buvo labai keista klaida. Suprantu, kad jis tai padarė ne specialiai, bet tai tikrai keista.

REKLAMA

Kai jis važiavo į vidinę trasos dalį, jis turėjo tris centimetrus ten patekti. Dievas žino, ką jis galvojo, kai tai darė. Labai liūdna, bet tai lenktynės ir mes turime eiti toliau.

S. Vettelis geras vyrukas, bet jis neturėjo to daryti, o jeigu tam ryžosi, tai reikėjo atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta tavo galvoje. Atrodė, kad jis bandė pajudėti į vidinę trasos dalį, kur neliko vietos, kaip jau sakiau. Labiau norėččiau, kad jis panašius dalykus darytų su savo komandos partneriu, o ne su mumis“, – kalbėjo „McLaren“ vadovas.

Priminsime, kad po šio incidento J. Buttonui lenktynės iškart baigėsi, o S. Vettelis finišavo 15-tas.

Siūlome pasižiūrėto šią S. Vettelio sukeltą avariją:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų