REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taikinys – kerinčios lūpos

Labai svarbu, ką sako mūsų lūpos. Bet ne mažiau svarbu, kaip jos atrodo. Kai viskas puiku, tikėtina, kad lengvai sulauksime mylimo žmogaus bučinio.

REKLAMA
REKLAMA

Kad lūpos atrodytų tikrai efektingai, galima sužaisti visagalio makiažo galimybėmis.

Taigi mūsų taikinys – tobulos ir gundančios lūpos. Priemonės – tai, ką savo kosmetinėje turi kiekviena moteris, ir... noras žavėti.

REKLAMA

Penki kertiniai žingsneliai užsibrėžto tikslo link:

1. Lūpas patepkite drėkinamuoju balzamu, kuris suteiks joms elastingumo ir palepins suskirdusią odą. Nieko nėra blogiau, nei šerpetojančios, suskirdusios lūpos, padažytos lūpų dažų sluoksniu. Žvelgiant į tokią „bučiuoklę“ jokio kito jausmo, kaip tik gailestis, nesulauksite.

2. Kosmetine kempinėle ant lūpų paskirstykite makiažo pagrindą – lūpų dažai užsiteps tolygiau ir išliks ilgesnį laiką. Tai ypač aktualu toms, kurios nuolat skundžiasi nulaižančios lūpų dažus. Prancūzijos mokslininkų skaičiavimais, vidutinis statistinis vyras per savo gyvenimą nuo moterų lūpų nuvalgo apie šešis kilogramus lūpų dažų. Pamėginkite įsivaizduoti, kiek tenka moterims. Taigi būtų visai neblogai šį kiekį sumažinti iki minimumo, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA

3. Lūpų kontūrų pieštuku apveskite lūpas. Jei norite optiškai jas padidinti, turite elgtis itin kruopščiai – pastebimai dirbtina linija gali atrodyti tiesiog juokingai. Be to, jokiu būdu neryškinkite linijos aukščiau nei per vieną milimetrą virš natūralaus lūpų kontūro – rizikuojate sudarkyti veido proporcijas ir atrodyti kaip Salvadoro Dalli žaidimo su erdvinėmis proporcijomis nevykęs eksperimentas.

4. Lūpas dažykitės kosmetiniu teptuku – tolygiau ir subtiliai plonu sluoksniu padengsite lūpas. Dažus tepkite nuo lūpų centro kraštų link.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Paskutinis žingsnis užtikrins, kad gražiai padažytos lūpos neliks ant kavos puodelio kraštų. Nusausinkite lūpų dažų perteklių servetėle, dar kartą pakartokite ketvirtą žingsnį ir vėl nusausinkite. Kai kurie profesionalūs vizažistai šiuos paskutiniuosius dažymo ir nusausinimo etapus pakartoja kelis kartus. Taip užtikrinama, kad spalva bus sodri, bet ne riebi.

Dar galime pridėti ir šeštąjį žingsnį – lašelį blizgalų ant viršutinės ir apatinės lūpos centro. Tai suteiks joms putlumo ir paslaptingo žvilgesio. Derėtų atminti: blizgesio reikia tik lašelio ir ne daugiau, antraip lūpų dažai gali tiesiog išplaukti iš dailiai nubrėžtų kontūrų.

REKLAMA

Ir dar keli patarimai:

Lūpų dažų toną galima prigesinti, jei ant viršaus užtepsite šviesiai rudo blizgesio. Norėdamos pašviesinti atspalvį, lūpų dažus sumaišykite su tonuojamuoju kremu.

Tamsūs lūpų dažų atspalviai vizualiai sumažina lūpas, o šviesūs, ypač su blizgesiu, jas padidina.

Ryškiai nupiešti lūpų kampučiai praplatina apatinę veido dalį, o šiek tiek išplaukęs kontūras panaikina suspaustų lūpų efektą.

Ir – voila! – žiūrime, ką turime! Kerinčias lūpas, kurių žavesiui tiesiog neįmanoma atsispirti. Maža to, jos gali tapti pagrindiniu makiažo akcentu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų