REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ studijoje liejosi prakaitas ir netrūko staigmenų. Visoms šokėjų poroms teko šokti rumbą ir kvikstepą, o į komisijos gretas grįžo, kaip sakė Vytautas Šapranauskas, „klasikinių šokių nusikaltimas ir bausmė, pramoginių šokių karas ir taika“, maestro Jurijus Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

Komisijos nariais tapo ir pirmoje projekto laidoje teisėjavusi šokėja Edita Daniūtė, profesionali teisėja Jūratė Norvaišienė ir Rokas Žilinskas.

REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas šoko rumbą. Meilės šokis išvaikė abejingumą iš komisijos veidų. „Techniškai choreografija labai graži. Esate nuostabi pora, tačiau man nepatiko vulgarumas, kurį mačiau nuolat. Kai viskas apsinuogina virš kelių ir dar aukščiau... Jau geriau visai nusirengti, negu vaizduoti, kad nusirengi. Neišdrabstykite savęs“, – negailėjo pagyrų ir priekaištų pirmajai šeštadienio vakarą pasirodžiusiai porai maestro Jurijus Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

„O man suknelė patiko, – šypsodamasi sakė šokėja Edita Daniūtė. – Deivydas gauna labai geras partneres.“

Antrieji pasirodė Donatas Montvydas ir Katerina Voropai. Jiedu sušoko rumbą. „Donatai, kai šoki, nedainuok. Kūnu galima išreikšti vokalą, galima išreikšti tokią natą, kad visa publika virpės, – barė atlikėją J. Smoriginas. – Beje, choreografija gašloka, o Katerina čia buvo ryškesnė.“

Vis dėlto kiti komisijos nariai vaikino šokiui priekaištų neturėjo. „Džiaugiuosi, kad šiame projekte tiek daug talentingų žmonių. Manau, kad perspektyvos čia nepaprastai gilios“, – sakė J. Norvaišienė. Jai pritarė ir R. Žilinskas, pastebėjęs, kad jei pora šį šokį šoktų kitą savaitę, jis jiems parašytų dešimt balų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė šoko kvikstepą. Vis dėlto griežtasis J. Smoriginas iš karto prikibo prie aktoriaus akinių. „Kam tau dabar tie akiniai? Tu, kaip profesionalus aktorius, visai nepateisini šitų akinių. Kvikstepas yra labai bjaurus šokis, o tu dar labiau jį subjaurinai!“ – pyko maestro.

Nepatiko komisijos nariams ir A. Mickevičiaus plačios kelnės, o E. Daniūtė pastebėjo, kad tai buvo „puiki kvikstepo parodija“.

Svajonių nuotaka vadinama Asta Valentaitė ir Andrius Kandelis šeštadienio vakarą šoko rumbą. „Žiūrėdamas į Andrių, džiaugiuosi, kad gyvenu. Tai labai plastiškas žmogus, teatrališkas. Bet Andriau, tu šoki su mergina iš viršelio. Gyvybės joje nėra ir dėl to, kad tavo partnerė negyva, esi kaltas tik tu. Tu nežiūri jai į akis, tu nieko nešnabždi jai į ausį“, – pastebėjo J. Smoriginas.

REKLAMA

„Astute, reikia atsiminti, kad visi šokiai pagrįsti kūno judesiu, reikia eiti drąsiau nuo kojos ant kojos“ – patarė J. Norvaišienė. „Astai labai nepasisekė, nes šokti šalia tokio gero šokėjo – labai sunku. Kai vienas žmogus idealiai atlieka savo partiją, kitam – labai sunku“, – sakė E. Daniūtė.

Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė, praėjusioje laidoje tik dėl teisėjų ir kitų porų geranoriškumo likę projekte šį vakarą šoko kvikstepą. „Linkėčiau gerai išmokti žingsnius“, – sakė E. Daniūtė. „Gediminai, tau labai reikėtų pasitempti“, – pastebėjo R. Žilinskas.

REKLAMA

„Visos žavingos moterys, Lietuvos močiutės dievina Gediminą. Tai ką, aš dabar būsiu priešas? Noriu jį ketvirčiuoti. Tu labai aukšto ūgio, Gediminai, be to, tiek daug kiaulienos nešioji ant savo kūno. Nepyk, bet noriu, kad tu ją kuo greičiau numestum“, – rėžė J. Smoriginas.

Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė sukosi rumbos ritmais. „Labai geros ir gražios akys. Tai pirmas policininkas tokiomis geromis akimis“, – juokėsi J. Smoriginas.

Kiti teisėjai pastebėjo, jog R. Matoniui derėtų tobulinti šokio techniką ir su partnere elgtis kiek švelniau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus sušoko kvikstepą. „Kvikstepas nėra tas šokis, kuris galėtų leisti Onutei išsireikšti. Potencialas didelis, bet kadangi visa Lietuva balsuos už tave, galiu drąsiai pasakyti – šokai blogai“, – trumpai drūtai pasakė J. Smoriginas.

„Pretenzijų neturiu, tik galbūt reikėtų daugiau galvoti apie viršutinę dalį. Gera šokėjo stovėsena ugdoma dešimtimis metų“, – pastebėjo J. Norvaišienė.

Svetlana Pronina ir Rimvydas Černajus šoko nenusakomos technikos šokį, kurį laidos vedėjai pavadino „Advokatų šokiu“. R. Černajus pakeitė netikėtai traumą gavusį ankstesnį advokatės partnerį Tomą Urošką.

REKLAMA

„Svetlana, ar jūs tikrai mylite šį vaikiną? Aš žiūrėdamas į jūsų šokį tikrai tuo patikėjau. Tai buvo šokis „iš dūšios“, jūs šokote nuostabiai“, – pagyrų porai negailėjo R. Žilinskas.

Įspūdingo stoto advokatę gyrė ir J. Smoriginas. „Man labai gaila, kad jūs šį vakarą negalėjote išsilieti. Jūs nužudyti galite žvilgsniu. Jums reikia didelio vyro, negi nėra didelių šokančių vyrų? Būkite gera, parodykite savo asmenybę šokyje. Patikėkite manimi, jūsų galimybės yra tikrai labai didelės“, – sakė maestro.

REKLAMA

Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė šoko rumbą. „Nuostabi pora. Pirmą kartą šį vakarą matau šokančią porą ir įdedančią į šokį visą savo gyvenimą“ – stebėjosi R. Žilinskas.

„Puikiai susidorojote su šokiu. Buvo net dvasinis kontaktas. Pati sau galvojau, kaip jums tai pavyko padaryti, nes kitoms poroms tas nepavyko“, – stebėjosi J. Norvaišienė.

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian šoko kvikstepą. „Reikia labai stipriai dirbti“ – lakoniškai pastebėjo E. Daniūtė. „Stebint jūsų kvikstepą susidarė toks įspūdis, kad visą laiką stengėtės prisitaikyti prie savo partnerės – visą laiką buvote pritūpęs, o to daryti griežtai negalima“ – sakė J. Norvaišienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas šoko rumbą. „Pora buvo ideali“, – tikino R. Žilinskas. „Nesupratau Eiridos veido išraiškos. Mačiau arogantišką žvilgsnį, net nežinau – toks gražus vyras šalia. Be to, Eirida, kai šokote, matėsi kuprytė“, – pasimetusi komentavo E. Daniūtė.

„Eirida išmoko savo namų darbus, tik ateičiai patarimas: prieš žengiant žingsnį reikia gerai atsistoti, pagauti balansą. Man jo visą laiką trūko jūsų šokyje“, – tvirtino J. Norvaišienė.

Vakaro pabaigoje paaiškėjo, kad teisėjų favoritais tapo Deivydas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė. Tuo tarpu žiūrovai noriausiai balsavo už Astą Valentaitę ir Andrių Kandelį.

Susumavus komisijos skirtus balus ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad vakaro lyderiais antrąjį kartą tapo Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Tuo tarpu projektą, kad ir kaip nenoriai, teko palikti Gediminui Jauniui ir Gaudrei Kazlauskaitei. „Išvadino paršu ir du kartus išmetė iš projekto – gavau daugiau, nei galėjau tikėtis, – juokavo G. Jaunius. – Nesigailiu čia įkėlęs kojas, nesigailiu ir pirmas iškritęs. Linkėčiau visiems šiek tiek linksmesnės komisijos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų