REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra  nepaisant sėkmingo lietuvių starto Pasaulio čempionate nubuvo itin laimingas. Treneris pažymėjo, kad lietuviams reikia pagerinti kovą dėl atšokusių kamuolių ir išspręsti problemas puolime, ypač kai varžovai ginasi zonine gynyba.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikėjausi, kad pirmosios rungtynės su tokia komanda, kaip Naująja Zelandija, kuri pasižymi puikiais snaiperiais ir kovine dvasia, bus sunkios ir nervingos. Manau, kad visoms komandoms su šia komanda bus žaisti sunku.

REKLAMA

Kalbant apie rungtynes, esame laimingi, kad pavyko laimėti, tačiau daug dalykų turi žaisti gerai. Tik iš dalies išsprendėme Kirko Penney problemą, nes jis pelnė 37 taškus. Tiesa, jis yra metikas, o šį kartą pataikė tik du tritaškius iš devynių.

Tai buvo mūsų gynybos laimėjimas, tačiau tuo pačiu atvėrėme jam kelius po krepšiu ir jis tuo pasinaudojo. Po dviejų kėlinių turėjome solidžią persvarą, tačiau antroje pusėje įstrigome jų zoninėje gynyboje, mūsų žaidimas sulėtėjo ir atsirado problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių pabaiga buvo gana nervinga, nes nesugebėjome atkovoti kamuolių. Dar ir dabar akyse matau, kaip zelandai pabaigoje atkovoja kamuolį ir meta tris iš eilės tritaškius. Laimei, jog jie nepataikė. Turime tai pagerinti. Žaidėme agresyviai, metėme daug baudų metimų, tačiau dar daug dalykų turime pagerinti“.

„Kaip ir visada čempionate, pirmosios rungtynės buvo labai sunkios. Džiaugiuosi, kad laimėjome, tačiau turime dar daug taisytinų dalykų“, – kalbėjo Mantas Kalnietis.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų