REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rudenišką penktadienio vakarą Belmonte – tarp dar žalių pievų ir krioklių – staipėsi 14 gražiausių šalies merginų, susikovusių dėl „Mis Lietuva 2010“ titulo. Garbingai komisijai ir žiūrovams, stebintiems konkursą televizijos ekranuose, jos pasakojo apie save, dalijosi mintimis, ką darytų laimėjusios karūną, stengėsi visus sužavėti savo talentais ir akinančiai šypsojosi.

REKLAMA
REKLAMA

2010-ųjų metų gražiausią iš gražių rinko įspūdinga komisija: aktorė Dalia Michelevičiūtė, stilistas Kęstutis Rimdžius, „Misis Lietuva 2010“ Vaida Kursevičienė, fotografas Raimundas Adžgauskas. Komisijos pirmininku tapo Benas Gudelis.

REKLAMA

Tradicinėje – bikini demonstravimo užduotyje – merginos privertė nusikelti 60-ųjų Italiją. Kuklūs juodi kostiumėliai, baltos juostos ant galvų, didžiuliai saulės akiniai ir linksma melodija vertė įsivaizduoti šias 14 dailių merginų braidančias šiltoje jūroje, vaikštančias smėlėtoje pakrantėje nepaisant to, kad virš Vilniaus prapliupo šaltas lietus. „

Lietuje išrinkti „Mis Lietuvą“, manau, yra labai geras ženklas“, – juokėsi Livija Gradauskienė, kartu su Jogaila Morkūnu vedusi iškilmingą renginį.

REKLAMA
REKLAMA

Antruoju išbandymu merginoms tapo dizainerės Julijos Žilėnienės kurtų vakarinių suknelių demonstravimas. Kiekviena suknelė, pavadinta vis kitos gėlės vardu, pavertė 14 pretendenčių į „Mis Lietuvos 2010“ karūną tikromis princesėmis.

Galiausiai paaiškėjo, jog „Mis Publika 2010“ karūna atiteko Gritei Maruškevičiūtei – 21-erių metų vilnietei.

Komisija pasitarusi iš 14 pretendenčių į karūną paliko pusę jų – septynias. Į finalą pateko Monika Plataunaitė, Gritė Maruškevičiūtė, Vera Zavadskaja, Ieva Jotkelaitė, Elona Račkutė, Deimantė Bubelytė ir Sandra Lukšytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mis Foto 2010“ tapo 18-metė kaunietė Elona Račkutė.

Elona Račkutė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Elona Račkutė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

„Mis Elegancija 2010“ titulas atiteko 21-erių metų vilnietei Sandrai Lukšytei.

Sandra Lukšytė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Sandra Lukšytė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

„2-ąja Vicemis 2010“ tapo Ieva Jotkelaitė – 21-erių metų mergina iš Klaipėdos.

„1-osios Vicemis 2010“ juosta atiteko Deimantei Bubelytei iš Vilniaus.

„Mis Lietuva 2010“ titulo savininkei karūna atiteko iš „Mis Lietuva 2009“ Vaidos Petraškaitės rankų. Karūną gavo Gritė Maruškevičiūtė, pelniusi ir „Mis Publika 2010“ titulą.

Vaida Petraškaitė ir Gritė Maruškevičiūtė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)Vaida Petraškaitė ir Gritė Maruškevičiūtė (Fotodiena.lt / Tomas Lukšys)

Mergina tvirtai suspaudusi lūpas bandė slėpti jaudulio ašaras ir, atrodo, sunkiai patikėjo tuo, kas įvyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų