REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būrio Lietuvos krepšinio aistruolių planus sujaukė skrydžio į Turkiją sutrikimas. Penktadienio popietę net kelios dešimtys sirgalių įstrigo Vilniaus oro uoste ir negalėjo vykti palaikyti savo komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Papildyta 21 val40 min. „Star1 Holidays" atstovai pranešė, jog skrydis Vilnius-Bodrumas, kuriuo į Turkiją skrenda didelė dalis Lietuvos krepšinio sirgalių, vėluoja išskristi.  Šio skrydžio užsakovas, kelionių organizatorius „Star1 Holidays", prisiima visą atsakomybę dėl skrydžio vėlavimo.  Skrydis bus vykdomas šiąnakt,  1:30 val.  „Apgailestaujame dėl susidariusios situacijos, o rūpesčių dėl vėlavimo turėjusius keleivius informuojame, kad jų pretenzijos turi būti siunčiamos „Star1 Holidays" per kelionių agentūras, kuriose įsigyti bilietai ar kelionės paketai" - sakė atstovai.

REKLAMA

Nors lėktuvo pakilimas buvo numatytas lygiai 14 valandą, tačiau į Turkijos miestą Bodrumą susirengę keliauti žmonės po pietų dar buvo oro uoste, rašo lrytas.lt

Balsas.lt primena, jog daug krepšinio aistruolių šiomis dienomis vyksta į Turkiją, kur palaikys Lietuvos rinktinės žaidimą pasaulio čempionate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų