REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai TV3 laidos „Lietuvos talentai“ gerbėjų „Žemaitijos akmenėliu“ pramintas saviveiklininkas šokėjas Virginijus Rudys savo nuoširdumu ir kartais net ne visai koordinuotais judesiais pavergė publiką. Teisėjai, suteikę vienintelį „Taip“ per specialiąją apsisprendimų laidą apsigalvojo ir vyrui nutarė suteikti dar vieną šansą, juolab, kad dar atrankose dalyvaudamas Virginijus tikino parodysiantis ypatingą šou ir specialiąją choreografiją, kuri išvers iš kojų.

REKLAMA
REKLAMA

Antrą kartą talentų laimę panorėjęs išbandyti vyras sako, kad jau yra sukūręs per pusantro milijono eilėraščių, o šokis tapo jo gyvenimo aistra po skaudžios nelaimės, kai sudegė namai. Jis neteko viso turto ir nusprendė, kad saviveikla geriausiai prablaškys po nelaimių ir sunkių darbų kaime.

REKLAMA

„Tikriausiai šie garbūs ponai mane dar prisimena“, – išėjęs į sceną šiemet „Lietuvos talentų“ teisėjams bent jau žodžiais bandys įsiteikti Virginijus.

Vyras, pasisiuvęs naujus drabužius ir susigalvojęs naujus ginklus, nusprendė dar kartą šturmuoti atrankas ir jau šiemet tapti šou nugalėtoju.

„Pernai buvau finale, žmonės mane myli, jie prašo mano šokių, o šiemet man šokti padės dvi merginos, geriausios mano draugės, ištikimiausios gerbėjos. Jei nepatiks, tai aš padarysiu dar geriau, bet esu labai patobulėjęs“, – publikos ir teisėjų simpatijas bandys pelnyti Virginijus į sceną atsinešęs būtiniausią savo šokių atributą – dirbtines gėles ir kalną įvairiausių rakandų.

Ar padės Virginijui nauji ginklai nutiesti kelią į tolesnį etapą ir kodėl po pasirodymo jis ant savęs pyks, pamatysite jau šį sekmadienį 19 val. TV3 laidoje „Lietuvos talentai“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų