REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktyviai dalyvavote praėjusiame Balsas.lt skelbtame konkurse, kuriame siūlėme laimėti kino bilietą į filmą „Vampyrai užkniso juodai“. Daugelis iš jūsų atsakė teisingai į pateiktus klausimus, o paklausti, „kodėl gi vampyrai užkniso juodai“, atsiuntėte pačius įvairiausius atsakymus.

REKLAMA
REKLAMA

Vieni tvirtino, kad erzina, jog filmai ir knygos tokios populiarios, kad sukuriama speciali kosmetikos linija, kurios niekam nereikia. Dar kiti sakė, kad labiausiai užkniso ne filmai apie vampyrus, o tų filmų ir herojų gerbėjos. Vis dėlto didžioji dalis konkurso dalyvių tikino, jog paprasčiausiai iki gyvo kaulo įgriso masinis pamišimas dėl vampyrų.

REKLAMA

Taigi, burtai lėmė, jog bilietu į kiną džiaugtis galės Ginreta Valinčiūtė, Gertrūda Rumzytė ir Justina Velykytė. Laimėtojoms apie prizo atsiėmimo sąlygas pranešime asmeniškai.

Tuo tarpu nelaimėjusiems siūlome nenusiminti ir dalyvauti kitame konkurse, kuriame siūlome laimėti kvietimus į filmą „Mergina su drakono tatuiruote“. Net du laimingieji galės keliauti į kino teatrą kartu su draugu ar drauge.

Atsakymų į klausimus laukiame iki rugsėjo 3 dienos. Juos siųskite el. paštu [email protected]. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės ir kontaktinio elektroninio pašto.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal kokio autoriaus knygą pastatytas filmas?

A. Stiegas Larssonas

B. Stephenas Kingas

C. J. K. Rowling

Kokia aktorė tapo pagrindine šios juostos aktore?

A. Naomi Campbell

B. Emma Watson

C. Noomi Rapace

Kuri aktorė gavo vaidmenį holivudinėje šio filmo versijoje?

A. Emma Watson

B. Lindsay Lohan

C. Rooney Mara

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų