REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Begalviai merai“. Kol tauta negali nei rinkti merų, nei atleisti, pagal politinį susitarimą tapę miestų vadovais, daugelis jų garsėja darbu savo pačių labui. Ar ne keista, kodėl partijos sąrašais išrinkti politikai į aukštumas iškelia keistus personažus, kuriuos lydi teistumas, nesveikas aršumas arba nepadorus elgesys?

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus valdžia prabilo apie naują neva gerinantį viešojo transporto paslaugų kokybę būdą – stebėjimo kamerų įrengimą troleibusuose. Šis projektas kainuotų ne vieną milijoną. Panašu, kad sostinės valdžia neturi kur jų dėti, todėl vilniečiams siūlo abejotino reikalingumo projektą. Rubrikoje „7 dienos“ – realybės šou troleibusuose.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Mirties pirklio pėdsakus aptiko lietuviai sekliai“. „Balsas.lt savaitė“ atskleidžia iki šiol slepiamas ruso ginklų prekeivio 43-ejų Viktoro Buto sulaikymo aplinkybes. Kas jis toks: JAV slaptųjų tarnybų auka ar legalus ginklų pradavėjas? Kad ir kaip prieštaringai būtų vertinamas Tailande sulaikytas ir JAV išduotas ginklų tiekėjas V. Butas, jo bylą dabar seka visas pasaulis.

REKLAMA
REKLAMA

„Savaitės interviu“ kalbina darbo biržos vadovą Mindaugą Petrą Balaišį, kuris pats yra ragavęs bedarbio duonos ir žino, kad senkant santaupoms, mažėja ir ambicijos...Apie tai skaitykite rubrikos straipsnyje „Bedarbių skaičiaus nemažinu“.

Dainininkė Mia, pranešusi apie naujus santykius jau spėjo paskelbti apie jų pabaigą. Natalija Zvonkė nesivaržydama glaudžiasi prie naujojo vyro. Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – šeimos nuvertėjimo metas. Išsiskirti galima taip lengvai, kaip ir susirasti naują partnerį ar įsimylėti. Tokį įspūdį galime susidaryti pažiūrėję televizijos laidas, paskaitę vadinamojo šalies elito pasakojimų apie patirtus meilės nuotykius, pareiškimus apie skyrybas ir užuominas apie naujus santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Milijonams gerbėjų grupė „A-ha“ pristato savo naujausią ir paskutinį vaizdo klipą. Legendinis norvegų kolektyvas baigia savo karjerą atsisveikinimo gastrolėmis, kurių svarbiausiu akcentu taps paskutinis jų koncertas Vilniuje. Apie tai skaitykite „Laisvalaikio“ rubrikoje.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų