REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sebastianas Vettelis, Red Bull Renault: „Greičiausiai galėjome iškovoti daugiau taškų, bet viską išsprendžia dabartinė pilotų įskaitos lentelė. Galime kalbėti, kad turėjome galimybę pasirodyti rezultatyviau, bet tą patį jums pasakys ir kitų komandų pilotai.

REKLAMA
REKLAMA

Situacija tokia, kad viskas beveik prasideda iš pradžių. Mums reikia koncentruotis kiekvienoms lenktynėms. Jeigu iki sezono finišo būtų dar 15 arba 20 Didžiojo Prizo etapų, mes dar turėtume šansą suklysti. Bet jų liko tik septyni, todėl kiekvienų lenktynių reikšmė žymiai didesnė.“

REKLAMA

Taip pat Vettelis mano, kad nauja taškų skyrimo sistema, pagal kurią nugalėtojas gauna ženkliai daugiau, negu visi kiti, išlaikys intrigą iki čempionato pabaigos.

Sebastianas Vettelis, Red Bull Renault: „Ferrari ir McLaren atakuos iki paskutinio posūkio. Su jais esame panašioje situacijoje ir kova žada būti įtempta.

Taip, dėl naujos taškų sistemos skirtumai didesni, bet iš tikrųjų tai beveik nieko. Fernando turėjo porą puikių lenktynių, ir nors dar neseniai žmonės sakė, kad jis neturi šansų, jis sugrįžo į lyderių grupę. Tai parodo, kaip greitai viskas keičiasi, todėl turime kovoti iki galio.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų