REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos portalas „Biciclismo“ nesiliauja skleidęs blogos energijos sporto pasauliui ir gadinęs gyvenimo Lietuvos dviratininkams.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar su apgailestavimu pranešęs apie neramias dienas ir valandas, prislėgusias Tomą Vaitkų, su kuriuo „RadioShack“ komanda, atrodo, nebepratęs kontrakto, širyt ore pakibo ir Ignato Konovalovo likimas.

REKLAMA

Vos prieš savaitę buvusiam ramiam dėl dar 2 metus galiojančio kontrakto, I. Konovalovui šiandieną „Cervelo“ komandos lyderio vaidmenyje lenktyniaujančiam daugiadienėse lenktynėse Prancūzijoje, ūmai neliko garantijos, ar kitąmet turės komandą.

Pirminėmis žiniomis, dėl finansinių priežasčių, bendras „Cervelo“ ir „Garmin“ komandų rėmėjas turi planą dvi komandas sujungti į vieną.

Pirmajame taikinyje – „Cervelo“ komandos nariai: Heinrichas Haussleris, Thoras Hushovdas, Andreas Klier ir Roger Hammond.

Pagrindinis „Cervelo“ komandos lyderis, Carlos Sastre, prasidėjus komandų keitimo vajui, pasirašė kontraktą su „Footon-Servetto“ komanda, kuri kitąmet vadinsis „Geox“, ir kurioje su Denisu Menšovu (buv. „Rabobank“) ispanų favoritas mėgins užkariauti Didžiuosius turus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų