REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Simas Jasaitis į Lietuvos rinktinę ne pirmus metus yra kviečiams neatsitiktinai. Jis yra labai universalus krepšininkas ir gali žaisti net keliose skirtingose pozicijose – atakuojančio gynėjo, lengvojo bei sunkiojo krašto puolėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Šarūno Marčiulionio krepšinio mokyklos auklėtinis 2009 metų Europos čempionate Lenkijoje buvo vienas iš geriausių lietuvių žaidėjų, nepaisant to, kad rinktinė pasirodė beviltiškai. Svaraus indėlio iš S. Jasaičio tikimasi ir šiemet, tuo labiau, kad pirmenybės vyks Turkijoje – šalyje, kurioje jis praleido visą praėjusį sezoną.

REKLAMA

Tiesa, S. Jasaitis jau paskelbė, kad kitąmet nebežais „Galatasaray“ komandoje, nors jo rodikliai tiek Europos taurės turnyre, tiek Turkijos lygoje buvo labai geri: Europos taurėje jis per kiekvieną mačą atkovodavo po daugiau nei 6 kamuolius. Ši jo savybė gali itin praversti ir Lietuvos rinktinei, kurios priekinė linija dėl kelių aukštaūgių traumų nebėra tokia galinga, kaip anksčiau.

S. Jasaičio citata: „Vis tiek kažkada turėjo ateiti laikas, kai rinktinėje turėjo pasikeisti žaidėjai. Tai – normalus procesas“.

Gimimo data ir vieta: 1982 metų kovo 26 diena, Vilnius.

Metai: 28.

Ūgis: 201 cm.

Svoris: 84 kg.

Pozicija: puolėjas.

Buvęs klubas: Stambulo „Galatasaray Cafe Crown“, Turkija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų