REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius sako, kad dėl Lietuvą nusiaubusio škvalo būtų nutraukęs atostogas tik tuo atveju, jeigu vyriausybė būtų rengusi neeilinius pasitarimus.

REKLAMA
REKLAMA

A. Kubilius teigia, kad jam rūpėjo gamtos stichijos sukeltos problemos, o jo sugrįžimo iš atostogų klausimas per daug sureikšminamas. Kita vertus, anot jo, „škvalas yra tokia gamtinė stichija, kurios nei premjeras, prezidentė ar finansų ministrė negali sustabdyti, o pasekmes privalo likviduoti atsakingos tarnybos".

REKLAMA

Pasiteiravus, ar buvo kilusi mintis nutraukti atostogas, premjeras sakė, kad grįžti vien tiktai pasižiūrėti buvo neverta.

„Nutraukti atostogas tam, kad pasižiūrėčiau – nežinau, ar taip yra tinkamai formuluojamas tikslas. Nežinau, ar tam yra didelė prasmė. Jeigu iš tikrųjų bėdos ir nelaimės būtų tokios, kad būtų reikėję organizuoti ypatingus vyriausybės darbus – pasitarimus ir svarstymus – tai tokiu atveju, be abejo, būčiau visai kitaip žiūrėjęs į situaciją. Bet grįžti tam, kad pasižiūrėčiau, nemanau, kad taip būtų galima formuluoti klausimą", – ketvirtadienį „Žinių radijui" kalbėjo premjeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų