REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį kino teatruose startuoja hiphopo šokių filmas „Šokis hiphopo ritmu 3D“. Trečiojoje dalyje režisierius Jon M. Chu ypač daug dėmesio skyrė šokių judesiams bei choreografijos elementams. O pastaruosius kūrė tokie garsūs gatvės šokėjai kaip Rich ir Tone Talauega'os, dirbę su tokiomis žvaigždėmis kaip Kylie Minogue, Madonna, J. Lopez, Michael Jackson bei Diana Ross; Nadine „Hi-Hat“ Ruffin, kūrusi šokius reperės Missy Elliott pasirodymams, bei daugelis kitų choreografų ir šokėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos kino teatruose šis filmas bus pristatytas su lietuvių gatvės šokio stiliaus šokėjų pasirodymais.

REKLAMA

Vilniuje, Forum Cinemas Vingis, ketvirtadienį ( rugpjūčio 26 d.) 18 val. įvyks konkurso „Šok hip-hop'o ritmu“ finalas. Nuo rugpjūčio pradžios konkursas visus kvietė šokti bet kur, bet kaip, tačiau tik hip-hop'o ritmu. Net 11 daugiausiai balsų surinkusių šokėjų pateko į finalą, kur kovodami vienas prieš kitą šokėjai bandys laimėti pagrindinius prizus. O vienas iš geriausiai pasirodžiusiųjų bus pakviestas sudalyvauti LNK laidoje „2 minutės šlovės“. Po renginio įvyks išankstinė filmo „Šokis hip-hopo ritmu 3D“ premjera (19 val.).

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Kauno kino centras „Cinamon“ oficialią filmo premjeros dieną, t.y. rugpjūčio 27 d. 18 val. organizuoja „The Oracle šokių šou“, kurio metu hip-hop'o muzikos ritmu aikštelėje suksis gatvės šokių stilių išmanantys profesionalai.

Nuo didžiųjų miestų neatslieka ir vasara poilsiautojų meka tampanti Klaipėda. Anot Klaipėdoje įsikūrusio kino centro „Cinamon“ atstovų, čia visi bus pakviesti pasižiūrėti augančios kartos pasirodymų, t.y. įvyks „Vaikų hip-hop'o turnyras“. Jo metu šokių aikštelėje savo judesius demonstruos ir dėl geriausiųjų titulo kovos Klaipėdos „Intrus“ šokėjai prieš Vilniaus „Be good“.

Filmo „Šokis hiphopo ritmu 3D“ premjera Lietuvoje – rugpjūčio 27 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų