REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar perpiet Vilnių plovė liūtis. O tuo metu naujutėliame Belmonto nuotykių parke dar buvo dedami paskutiniai štrichai, laukiant pirmųjų ekstremalių rungčių bandytojų – naujo TV3 serialo „Drąsos kaina" aktorių ir žiniasklaidos atstovų. Jie visi galėjo pasitikrinti savo drąsos koeficientą, įveikdami įvairias rungtis ir kliūtis medžiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Neslėpkime – tie, kurie filmuojasi naujausiame TV3 seriale „Drąsos kaina“, rizikuoja visam gyvenimui gauti savo personažo „etiketę“. Tačiau net ir blogiausi prototipai aktorių neišgąsdino. Nuo rugpjūčio 31 dienos startuosiančiame seriale gydytoją Simoną Baką, kuriam nesvetimas Tailando sekso turizmas su nepilnametėmis, vaidinantis Aistis Mickevičius pasakė: „Šitame seriale niekas nėra teisiamas ir neteisinamas“. Ir panašu, kad jis teisus.

REKLAMA

Vakar Belmonto nuotykių parke, kuris oficialiai bus atidarytas tik šeštadienį, „Drąsos kainos“ aktoriai galėjo pasibandyti, kiek turi drąsos kasdieniame gyvenime. Jiems buvo pasiūlyta išmėginti lengviausią – žaliąją trasą, t.y. pereiti šlapiais buomais, aukštai kabančiais laipteliais, tinklais, statinėmis, sliuogti lynais ar net išbandyti ilgiausią Lietuvoje nusileidimą 340 m ilgio lynu.

Viena pagrindinių naujojo TV3 serialo aktorių – grupės „Studentės“ narė Irūna Puzaraitė kategoriškai atsisakė dalyvauti ekstremaliose rungtyse, kadangi jos neapleidžia aukščio baimė. Irūna į Belmonto nuotykių parką atvyko apsiavusi aukštakulnius ir pasipuošusi pūstu sijonėliu. „Tyčia, – juokėsi mergina. – Kad niekas nesumanytų užkelti manęs į medžius.“ Jos širdies plakimo stetoskopu pasiklausęs gydytoju persirengęs A. Mickevičius ištarė „vaje“ ir leido „studentei“ likti ant žemės.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Larisa Kalpokaitė, „Drąsos kainoje“ vaidinanti pagrindinio herojaus mamą, tokią gana isterišką, bet puikiai įkūnytą, irgi atsisakė keliauti lūšies maršrutais, tačiau susidomėjusi stebėjo nuo žemės, kas ten – aukštai aukštai – vyksta.

O ten savo drąsą išbandė pagrindinis serialo veidas – aktorius Rolandas Boravskis, į Belmonto nuotykių parką atvykęs su trejų metų dukrele Marta ir jos močiute. Rolandas iš pradžių šiek tiek baiminosi, ar lietaus permerktos kliūtys nebus pragaištingos, bet neilgtrukus jau laipiojo it Tarzanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuotykių zonoje puikiai pasirodė ir serialo atradimas – tiek kaskadininko, tiek cirkininko duonos gyvenime valgęs aktorius Dangis Cholinas, „Drąsos kainoje" vaidinsiantis aferistą sektantą. „Kur dar galima užlipti?“ – klausė jis, lengvai įveikęs žaliąją trasą.

Dangis, kaip ir R. Boravskis ar keletas drąsiųjų žurnalisčių bei fotografų, Belmonto nuotykių parko kliūčių ruožą užbaigė 340 m skrydžiu virš medžių viršūnių bei stadiono. Apačioje jų laukė vynas ir užkandžiai, taip pat – pirmoji „Drąsos kainos" serija.

REKLAMA

Ją pasižiūrėję aktoriai sutartinai tvirtino, kad I. Puzaraitė, būdama neprofesionali artistė, puikiai susitvarkė su savo vaidmeniu. Taip pat, kaip ir patyrę serialo aktoriai: Larisa Kalpokaitė, Giedrė Gurevičienė, Linas Paugis, Inga Burneikaitė, Sergejus Ivanovas, Ineta Stasiulytė ar Rolandas Boravskis.

Serialą „Drąsos kaina“ TV3 eteryje išvysite jau rugpjūčio 31 dieną 19.10 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų