REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

24-erių metų 196 cm ūgio Renaldui Seibučiui praėjęs sezonas Bilbao „Bizkaia Basket“ ekipoje nebuvo pats sėkmingiausias.

REKLAMA
REKLAMA

Gynėjas jau sezono pradžioje aikštelėje negaudavo daug žaidybinio laiko, o pasikeitus treneriams jo minutės ant parketo sumažėjo iki minimumo. Galiausiai pasibaigus sezonui lietuvis abipusiu susitarimu nutraukė kontraktą su Ispanijos komanda.

REKLAMA

Į rinktinės stovyklą R. Seibutis atvyko įgyvendinti savo svajonę – patekti į galutinį dvyliktuką. Tiesa, palangiškio kelias buvo sunkesnis nei daugelio kitų į galutinį dvyliktuką patekusių žaidėjų. Jis turėjo savo vertę pirmiausia turėjo įrodyti atstovaudamas rezervinei rinktinei.

– Kaip paskutinės rungtynės prieš čempionatą?

– Labai malonu, kad atsisveikinimo mačas vyko Lietuvoje. Sunku vertinti susitikimą, nes žalgiriečiai tik prieš savaitę pradėjo pasirengimą naujajam sezonui. Mums tai buvo puiki proga pagerinti žaidimo komponentus, kurie šiuo metu nėra dar aukščiausiame lygyje. Džiaugiuosi, kad pavyko surengti gerą žaidybinę treniruotę.

REKLAMA
REKLAMA

– Ar šios rungtynės buvo kažkuo naudingos?

– Gerbdami varžovus stengėmės žaisti iš visų jėgų. Komandų lygiai šiuo metu gerokai skiriasi, tačiau kiekvienos rungtynės duoda naudos. Manau, kad tai padės mums čempionate.

– Kaip vertinate visą pasirengimą?

– Pasirengimas praėjo sklandžiai. Vyrai sunkiai treniravosi. Svarbiausia, kad nuotaika buvo ne tik darbinė, bet ir labai maloni. Žiūrėsime, kokie bus rezultatai.

Nuoširdžiai sakau, kad buvo labai malonu treniruotis su Lietuvos rinktine. Pirmi metai, kai patenku į dvyliktuką ir man tai labai malonu. Mano svajonė buvo vieną dieną užsivilkti vyrų rinktinės aprangą ir ji išsipildė. Manau, kad tai yra visų vyrų svajonė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Kokio vaidmens tikitės komandoje?

– Aš važiuoju į čempionatą ir atiduodu savo širdį. Darysiu tai, ką treneriai pasakys. Sieksime maksimumo, nes žaidžiame už tą mums labai svarbų užrašą – Lietuva.

– Ar galima sakyti, kad ši vasara jums buvo sėkminga?

– Turėjau sunkų sezoną tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Viską reikėjo pradėti nuo pradžių. Man buvimas čia yra labai svarbus. Į kiekvieną treniruotę einu susikaupęs ir atiduodu visą save. Esu labai laimingas, kad mane paėmė į komandą. Stengsimės nenuvilti Lietuvos žmonių.

Edgaras Pulkovskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų