REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasibaigus „Eneco Tour“ lenktynėms, Tomas Vaitkus grįžta į Ispaniją, kur jį pasitiks šį rytą ispanų portalo „Biciciclismo“ išplatinta žinia apie „RadioShack“ komandos „laiminguosius“, kurie liks legendinio amerikiečio suburtoje komandoje dar vieneriems metams.

REKLAMA
REKLAMA

Paneigęs gandus, kad komandą žada palikti Chrisas Horneris ir Janezas Brajkovičius, „RadioShack“ komandos direktorius Johanas Bruyneelis pareiškė, kad ateinančiame sezone „nedaug kas keisis“.

REKLAMA

Kontraktus 2011 metams turi Lance'as Armstrongas, Samas Bewley, Janezas Brajkovičius, Mathew Busche, Benas Hermansas, Chrisas Horneris, Markelis Irizaras, Andreas Klodenas, Levi Leipheimeris, Geoffroy Lequatre, Tiago Machado, Dmitry Muravyev, Sergio Paulinho, Yaroslav Popovyč, Gregory Rast, Sebastienas Rosseleris, Bjornas Selanderis, Gertas Steegmansas ir Haimaras Zubeldia.

20-asis „RadioShack“ komandos narys turėtų būti Ivan Rovny, su kuriuo planuojama pratęsti kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA

Apie kontrakto pratęsimą su Lietuvos dviratininku Tomu Vaitkumi neužsimenama. Neaiškus lieka ir ispano Chechu Rubiera likimas.

Įpusėjus šių metų sezonui, „RadioShack“ komanda į savo būrį priėmė 3 stažuotojus: Taylorą Phinney, Jesse Sergent ir Clintoną Avery, kurie 2011-aisiais gali tapti tikraisiais „RadioShack“ komandos nariais.

*

2009-aisiais, maždaug tokiu pat metu, Tomas Vaitkus gavo pasiūlymą pereiti iš „Astanos“ komandos į naujai suburtą „RadioShack“ ir pasirašyti sutartį 1 metams. „RadioShack“ komandos branduolį sudarė buvę „Astana“ komandos nariai, įskaitant ir patį idėjos sumanytoją, Lance'ą Armstrongą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų