REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kybartų pataisos namų pareigūnai sulaikė 5 asmenis, į pataisos namų teritoriją įmetusius nuteistiesiems draudžiamus turėti daiktus.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio penktadienio vakarą Kybartų pataisos namų pareigūnai vaizdo kameromis užfiksavo, kaip prie įstaigos teritorijos atvažiavo automobilis „Audi-A4".

REKLAMA

Iš automobilio išlipo 3 jaunuoliai, nešini paketais. Jaunuoliai į pataisos namų teritoriją permetė 12 paketų, vėl įsėdo į automobilį ir bandė pasišalinti. Kybartų pataisos namų pareigūnai sulaikė minėtąjį automobilį. Automobilyje sėdėjo 5 asmenys, jie, būdami pasienio ruože, neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų.

Sulaikytieji asmenys perduoti Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams. Vėliau minėtieji asmenys ir paketai perduoti Vilkaviškio rajono policijos pareigūnams dėl administracinės teisės pažeidimų protokolo surašymo. Visi sulaikytieji - kauniečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Į pataisos namų teritoriją permestuose 12 paketų buvo dešimt 0,5 l talpos butelių su skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą, 4 mobiliojo ryšio telefonai, SIM kortelės.

Šio įvykio išvakarėse į Kybartų pataisos namų teritoriją permesti nuteistiesiems draudžiamus turėti daiktus mėgino ir nenustatytas asmuo. Pareigūnai bandė jį sulaikyti, tačiau šis metė krepšį ir skubiai pasišalino. Krepšyje rasti 7 buteliai su skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą.

Kalėjimų departamento duomenimis, šiuo metu Kybartų pataisos namuose laisvės atėmimo bausmę atlieka 399 nuteistieji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų