REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė šį vakarą sužais draugiškas rungtynes su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais. Tiesa, Kęstučio Kemzūros auklėtinių varžovais turėjo tapti ne Lietuvos vicečempionai, o Irano nacionalinė komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik dėl įvairių aplinkybių iraniečiai nuvylė lietuvius ir žaisti į mūsų šalį neatvyko. Pagalbos ranką mūsiškiams ištiesė „Žalgirio“ ekipa, sutikusi sužaisti atsisveikinimo rungtynes Kauno sporto halėje.

REKLAMA

Tiesa, tokios išleistuvės į pasaulio čempionatą Turkijoje sulaukė įvairių kalbų. Anot Rygos VEF vyriausiojo trenerio Rimo Kurtinaičio, šios rungtynės – bevertės ir prilygstančios parodijai.

Pats rinktinės strategas K. Kemzūra pripažino, kad susitikimas su „Žalgiriu“ nevisavertis, tačiau nepraleido progos padėkoti pagelbėjusiems Laikinosios sostinės klubo vadovams.

„Kiekvienas turi savo nuomonę. Iš pradžių planavome rungtynes su Iranu. Tuo tarpu šios rungtynės yra labiau skirtos visuomenei, rėmėjams. Tai bus labiau kaip šventė. Kalbant apie pasiruošimą, tai yra nevisavertės rungtynės ir jos mums nėra tiek svarbios.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik turiu padėkoti „Žalgirio“ klubui ir treneriui, kurie sutiko pagelbėti tokioje sunkioje situacijoje. Juk visa tai buvo planuota, platinti bilietai, buvo ruoštasi“, – teigė K. Kemzūra.

Neseniai pasiruošimą sezonui pradėję ir dar nė vienerių draugiškų rungtynių nesužaidę žalgiriečiai ketina pademonstruoti akiai patrauklų krepšinį. Tuo tarpu K. Kemzūra pripažino, jog žaidime bus šiek tiek pokyčių, tačiau tik lengvai pasivaikščioti lietuviai neketina.

„Manau, kad bus didesnė rotacija nei įprastose rungtynėse, tačiau stengsimės žaisti rimtai“, – tvirtino K. Kemzūra.

Tiesioginė rungtynių transliacija per TV3 prasidės 19 val. 10 min.

Donatas Urbonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų