REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausia Lietuvos blondinė Oksana Pikul ne tik tapo naujos LNK laidos „Kažkas atsitiko" vedėja, bet ir pirmą kartą pasiryžo skandalingam interviu apie save ir savo širdies draugą, garsų krepšininką Simą Jasaitį. Išskirtinį interviu Oksana davė savo vedamos laidos „Kažkas atsitiko“ žurnalistams.

REKLAMA
REKLAMA

Visą vasarą porelė bandė pasislėpti nuo paparacų fotoaparatų. Juk Simas Jasaitis iki šiol yra vedęs ir turi trejų metukų sūnų. Oksana labiausiai bijojo būti pasmerkta kaip šeimos ardytoja. Tačiau ji išduoda, kad Simo šeima iširo jau prieš dvejus metus, o Oksanos ir Simo slapstymasis nuo paparacų reikalingas dėl šiuo metu vykstančių Simo Jasaičio turtų dalybų.

REKLAMA

Oksana laidoje “Kažkas atsitiko" atskleis ne tik savo meilės istorijos paslaptis, bet ir baimę dėl trapių santykių. “Atstumas niekuomet nieko gero neatneša, atstumas skiria žmones", – sako Oksana, paklausta kaip ji bendraus su Simu, kai šis išvažiuos žaisti krepšinio į užsienį.

Dar vienas smūgio Oksana sulaukė, kai sužinojo, jog Simo žmona Vaida taip pat dalyvaus kitame šokių projekte. Oksana baiminasi žiūrovų pasiskirstymo į stovyklas “Už Oksaną" ir “Už Vaidą". „Žmonės mato, kokie žaidimai vyksta", – tikisi Oksana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų