REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“  - žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Oro mūšis: Latvija prieš Lietuvą“. Be konkurencijos Baltijos danguje skraidanti latvių kompanija „AirBaltic“ įsivelia į skandalus, o Lietuva neturi tokio lygio bendrovės. Taigi, galime „džiaugtis“, kad skandalų nebus. Lietuvoje keičiantis valdžioms ir valdančioms partijoms taip ir nebuvo atlikti elementarūs namų darbai.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Aiškėja H. Daktaro įpėdinis“. Jau kurį laiką po Kauną sklando neramūs gandai, esą mieste gali prasidėti naujas mafijos grupuočių įtakos sferų persidalijimas. Kaip klostysis įvykiai Kauno kriminaliniame pasaulyje?

REKLAMA

Užuot kalbėję apie žydšaudžių sąrašus, kurkime žuvusiųjų Antrajame pasauliniame kare duomenų bazę. Rubrika „Savaitės interviu“ kalbina Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimų centro bendradarbį Ričardą Čekutį, kuris nesutinka su viešojoje erdvėje pasigirdusiais svarstymais, esą Lietuva pernelyg mažai dėmesio skiria holokausto aukoms atminti. Kada baigsis kalbos apie lietuvius, žudžiusius žydus? Apie tai skaitykite žurnalito Justino Argusto straipsnyje „Neprekiaukime istorija“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos jaunių krepšinio rinktinės lyderiai Jonas Valančiūnas ir Dovydas Redikas netrukus vėl gali apsivilkti vienodus komandų marškinėlius. Apie artimiausius krepšininkų planus skaitykite rubrikoje „Sirgalių tribūnos“, straipsnyje „Jaunieji talentai: visus titulus reikia pelnyti“.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – Rūtos Mikelkevičiūtės avantiūros. Naująjį televizijos sezoną žurnalistė ir televizijos laidų vedėja pasitinka šypsodamasi ir kupina jėgų.

„Technologijos“ pristato naujuosius, itin tikslius ginklus, skirtus žaidėjams. Kompiuterių žaidimų mėgėjams „Logitech“ siūlo naują ginkluotės rinkinį: ausines, pelę ir klaviatūrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų