REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iškilmingomis ovacijomis ir tiesiogine transliacija LNK televizija sekmadienio vakarą pradėjo savo talentų paieškos projekto „2 minutės šlovės“ antrąjį sezoną. Čia pasirodė ne tik nauji ir dar niekur nematyti veidai, bet ir praėjusių metų projekto ryškiausios žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų projekte – ilgai laukta staigmena. Panašu, jog į televiziją grįžti nusprendė Seimo narys Arūnas Valinskas, kuris tapo ketvirtuoju šios komisijos nariu. Kartu su juo talentų pasirodymus vertins Algis Ramanauskas-Greitai, Violeta Tarasovienė ir Vitalijus Cololo.

REKLAMA

Pirmojoje laidoje savo talentus demonstruoti teko ne tik projekto dalyviams, bet ir teisėjams. Štai Arūnas Valinskas buvo pirmasis, kuriam teko viešai parodyti tai, kuo šis galįs pasigirti.

A. Valinskas nusprendė parodyti, kad sugeba hipnotizuoti žmones ir jo pagalbininke tapo moteris iš publikos. Po kelių triukų laidos vedėjas Vytenis Pauliukaitis ironiškai pastebėjo: „Štai ką daro valdžia su paprastu piliečiu“. Vis dėlto vėliau paaiškėjo, kad savo ypatingą gebėjimą A. Valinskui pademonstruoti padėjo magijos teatro „DiArchy“ nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Parodyti, ką moka geriausiai, teko ir Vitalijui Cololo. Ne veltui jį V. Pauliukaitis pavadino „svorio metimo čempionu“ – būtent šį talentą „2 minutės šlovės“ teisėjas norėjo parodyti ir pirmoje laidoje. Ant svarstyklių užlipęs vyras žadėjo žiūrovams, kad kitoje laidoje bus septyniais kilogramais lengvesnis. Deja, jo gudrybė buvo labai greitai išaiškinta: V. Cololo už diržo buvo įsikišęs septynių kilogramų svorio svarmenį.

Pirmoje laidoje dalyvavę tikrieji talentai šįkart buvo vertinami tik komisijos, tačiau tikrasis balsavimas prasidės kitose laidose. Žiūrovų antrą sezoną pradėjusi laida „2 minutės šlovės“ laukia sekmadienio vakarais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų