REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant skaudaus pralaimėjimo Ispanijos krepšininkams 75:94, lietuvių įžaidėjas Mantas Kalnietis buvo nusiteikęs optimistiškai ir teigė, kad mūsiškių žaidimas akivaizdžiai gerėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Iki pertraukos atrodėme visai neblogai, bet trečiajame kažkaip sugriuvome. Gal per daug ėmėm žaisti po vieną, o tokiai komandai, kaip Ispanija, to ir užteko. Viena bloga atkarpa, jie pabėgo, ir viskas – rungtynės baigtos.

REKLAMA

Aišku, tokios varžybos yra labai gerai, nes stipresnių varžovų negu šiandien ar rytoj (su JAV) per Pasaulio čempionatą nelabai bus. Todėl buvo labai naudinga išsibandyti savo žaidimą prieš tokio lygio priešininkus. Dabar reikia viską išanalizuoti ir taisyti klaidas.

Kad ir kaip ten būtų, manau, kad šios dienos rungtynėse, palyginti su pirma tarpusavio dvikova, teigiamų dalykų buvo daugiau. Ypač pirmoje pusėje. Mažai klydome, mažai kreipėme dėmesio į teisėjus, nors kaip įprasta žaidžiant Ispanijoje su šeimininkais teisėjavimas būna kartais įdomus. Manau, kad po truputį žengiame į priekį, geriname žaidimą ir viskas turėtų būti gerai“, – kalbėjo M. Kalnietis.

Šiandien 22 val. Lietuvos krepšininkai susitiks su potencialiai dar galingesniu varžovu – vien iš stipriausios planetos lygos NBA žaidėjų sudaryta JAV rinktine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų