REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po draugiškų rungtynių cikle patirto antro pralaimėjimo ispanams rezultatu 75:94 Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra pažymėjo, kad visos bėdos prasidėjo po pertraukos, t. y. trečiajame kėlinyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Po šios dienos rungtynių nuotaikos šiek tiek kitokios , negu po turnyro Vokietijoje, tačiau nereikia pamiršti, kad ir žaidėme su kitokio kalibro varžovais. Jeigu lygintume mūsų žaidimą su pirma dvikova prieš ispanus, sakyčiau, kad šiandien mes buvome labiau susikoncentravę, du pirmi kėlinukai buvo visai neblogi.

REKLAMA

Įstrigome trečiajame. Reikės analizuoti, kodėl taip nutiko. Kai kas aišku jau dabar – jeigu per pirmus du kėlinukus padarėme šešias klaidas, baigėme rungtynes turėdami 19 klaidų. Vadinasi po pertraukos praradome 13 kamuolių. Ir nemažai jų per pirmas trečio kėlinio minutes.

Aišku, varžovai trečią kėlinį pradėjo energingiau, bet ir mes atrodėm vangūs, pametę savo drausmę. Viename epizode perlaikėme kamuolį, kitam – suklydome, o tokio lygio komanda, kaip Ispanija, labai greitai mus nubaudė. Žaidžiant su Ispanija smulkmenų nebūna.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmus du kėlinius sugebėjome netgi pristabdyti ispanų greitą puolimą, o tai tikrai nėra paprasta. Tik po pertraukos atrodėme kažkokie išsigandę", – teigė K. Kemzūra.

Šiandien 22 val. Lietuvos krepšininkai susitiks su potencialiai dar galingesniu varžovu – vien iš stipriausios planetos lygos NBA žaidėjų sudaryta JAV rinktine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų