REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pirmąjį 2010-ųjų pusmetį vykusio prekybos nuosmukio Baltijos šalyse „Rimi“ svarsto galimybę uždaryti 24 nuostolingas savo tinklo parduotuves Lietuvoje. Uždarius tokį kiekį parduotuvių prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ užimama dalis Lietuvoje sumažės trečdaliu.

REKLAMA
REKLAMA

Prekybos tinklo generalinis direktorius Tony Holmbergas patvirtino, kad iki metų pabaigos išties planuojama uždaryti 24 „Rimi“ parduotuves Lietuvoje. Pasak jo, 10 iš 24 parduotuvių jau yra uždarytos, o likusias 14-a planuojama uždaryti iki šių metų pabaigos.

REKLAMA

„ICA įmonių grupės pirmojo pusmečio finansinėje ataskaitoje nurodoma, kad šiais metais vadovybė nusprendė uždaryti 24 „Rimi Lietuvos“ parduotuves, kurios yra nepelningos ir turi besibaigiančias nuomos sutartis. Šių parduotuvių uždarymas „Rimi Lietuvos" pardavimui turės mažai įtakos. Per praėjusius metus „Rimi Lietuva“ pertvarkė ir atidarė 5 parduotuves“, – situaciją komentavo sakė T.Holmbergas.

Kuriuose miestuose ant "Rimi" durų bus užkabinta spyna ir kiek darbuotojų neteks darbo, "Rimi Lietuva" vadovas nekomentavo.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę „Rimi Lietuva“ paskelbė, kad „Rimi Baltic" grupės pardavimas, be PVM, pirmąjį 2010 m. pusmetį sudarė 524,4 mln. eurų ir, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, sumažėjo 12,5 proc.

Prasčiausiai „Rimi“ sekėsi Lietuvoje: čia pardavimas sudarė tik 103,1 mln. eurų, o smukimas siekė 16,9 proc., palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų