REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos krepšininkai šios savaitės pabaigoje sužais dvejas draugiškas rungtynes su Lietuvos ir Jungtinių Amerikos Valstijų nacionalinėmis komandomis. Nors visos kalbos – apie Pekino olimpinių žaidynių finalo revanšą – Ispanija – JAV, Madride vykstančio turnyro šeimininkų vyriausiasis treneris Sergio Scariolo nepamiršo lietuvių.

REKLAMA
REKLAMA

Anot specialisto, visų pirma jo auklėtiniams reikia susikoncentruoti rungtynėms ne su amerikiečiais, o lietuviais.

REKLAMA

„Lietuvos rinktinė yra labai gerai sukomplektuota. Kadangi mes su lietuviais pasaulio čempionate susikausime grupės varžybose, šios rungtynės mums padės su jais dar labiau susipažinti. Tikrai gerbiame Lietuvos komandą“, – Ispanijos žiniasklaidai teigė S. Scariolo.

Ispanų vairininkas taip pat pridūrė, jog jei neįvyks nieko nenumatyto, po traumų atsigavę Marcas Gasolis bei Rudy Fernandezas rytoj dalyvaus susitikime su Kęstučio Kemzūros auklėtiniais.

REKLAMA
REKLAMA

„Likau patenkintas pasiruošimu planetos pirmenybėms. Tikiuosi, jog jas pradėsime be jokių nuostolių ir netekčių. Čempionato pradžioje mūsų žaidimas turi kilti palaipsniui. Negalime jau pačią pirmąją turnyro dieną rungtyniauti šimtu procentų savo galimybių“, – kalbėjo S. Scariolo.

Primename, jog ispanai yra Lietuvos rinktinės varžovai pasaulio čempionate Turkijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų