REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos knygynuose pasirodė Maggie Stiefvater romanas „Virpėjimas“ – persipinančių romantikos, nuotykių, fantastikos elementų kupina meilės istorija apie paprastos merginos ir vaikino-vilko meilę,  žavinti meistrišku stebuklingo ir įprasto gyvenimo mišiniu. Sparčiai populiarėjanti jaunimo autorė, kuriai jau prognozuojama „Saulėlydžio“ sagos sėkmė, rudenį viešės Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu pasaulyje vyrauja knygų apie vampyrus, vilkolakius, jų gyvenimą tarp žmonių,  meilę, pavojus mada. Milžiniškos sėkmės sulaukė S. Meyer „Saulėlydžio“ saga. Prognozuojama, kad Maggie Stiefvater kūryba taip pat  užkariaus milijonus skaitytojų širdžių. Siūlome skaitytojams „Virpėjimą“ lietuvių kalba. Džiaugiamės, kad autorė sutiko rudenį atvykti į Lietuvą susitikti su skaitytojais“, – sakė leidyklos „Alma littera“ direktorė Danguolė Viliūnienė.

REKLAMA

Maggie Stierfvater kūryba vadinama „melodinga, stebuklinga ir spinduliuojančia romantiką... puikiai tinkančia aštriems protams ir poetiškoms širdims“. Romanas „Virpėjimas“ jau debiutavo „New York Times“ bestselerių sąraše, pateko į „Amazon“ geriausių knygų paaugliams dešimtuką. Šiuo metu pasaulinio populiarumo sulaukusio filmo „Žiedų valdovas“ prodiuseriai šią knygą ekranizuoja. Spalio mėnesį knygynuose pasirodys ir antroji autorės knyga – ne mažiau intriguojantis „Virpėjimo“ tęsinys.

Knygos „Virpėjimas“ pagrindinė herojė Greisė yra kupina jautrios, skaidrios ir tyros meilės, stipraus prieraišumo du gyvenimus – žmogaus ir vilko – gyvenančiam Semui. Semui tenka kovoti, kad liktų žmogumi, o Greisei – kad išlaikytų jį prie savęs, net jei reikės akis į akį susidurti su sužalota praeitimi, trapia dabartimi ir neįmanoma ateitimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų